Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes (/Temat-Jak-rozreklamowac-zbiorke-kasy-na-nowy-biznes-156050) Strony: 1 2 |
RE: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - arielbtc90 - 26-04-2018 20:29 rachman, wybacz że nie na temat, ale ja się mogę zgłosić jako "zwierzę" doświadczalne za $ Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - patrolpxd - 26-04-2018 21:00 A może promocja zbiórki u jakichś ytberow/blogerów z tematyki mody/kosmetyki (czy jakoś tak)? I pochodnych. Myślę że za próbkę kremu kilka osób mogło by się zgodzić Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka RE: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - rachman - 26-04-2018 21:48 @domi11997 Pomysł to nie patent bo pisałem takie coś jest ale drogie - nie dla każdego dostępne. Co ma sprzedać? Pomysł że nie wszystko musi być dla nowobogackich? Z molochami nikt nie chce ani nie musi się bić bo mało który w ogóle to produkuje. Tego jest tak mało na rynku bo drogie a i przepis trzeba znać że wiesz... Nie bój żaby, jak się nie uda jakoś rozbrykać na rynku czy wejść do rossmana nikt płakać nie będzie. Jej chodzi by ludzie mniej majętni mogli tego też używać i przy okazji zarobić a nie na odwrót. @arielbtc90 Podrzucę link do tematu znajomej. Masz jakieś skórne problemy? Może byś się nadał na zajenca Dzięki za rady wszystkim, czekam na kolejne ewentualne pomysły i przekażę link do tematu. Z pewnością niektóre weźmie pod uwagę RE: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - Zły_Szeląg - 26-04-2018 22:49 Współpracowałem z 2 osobami, które miały zbiórki i udało się im skutecznie zebrać kapitał 2 najważniejsze rady: - koniecznie zbiórka po angielsku, na angielskiej stronie, w Polsce ludzie mega niechętnie podchodzą do takich spraw, nie ma takiej zajawki na zbiórki i nie mają kasy, taka prawda. Dla Was jedyna różnica to przetłumaczyć teksty, a potencjał w anglojęzycznych zbiórkach jest 1000x większy - materiały video - sam tekst i grafiki nie robią takiej roboty jak fajnie zmontowane filmy. Super rozchodzą się w socialmediach, ludzie linkują je na portale. Sprzedaję sporo na fiverr i sytuacja jest analogiczna - krótkie, fajne video i ruch 5-10x większy RE: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - rachman - 26-04-2018 23:06 Fajnie, dzięki za rady. Sam jeszcze zbiórki nie robiłem ale czytałem że jest tak jak napisałeś @Zły_Szeląg. Link tematu podrzuciłem i z pewnością zapozna się z tym co napisałeś p.s. masz jakąś platformę sprawdzoną zbiórek nie PL? Może się jej przydać. RE: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - Hoolig4n - 27-04-2018 11:52 Kurde teraz mi wpadło do głowy dopiero. Stworzenie fanpage produktu i reklama fb_ads. Z zainteresowaniami większego problemu nie będzie, by dotrzeć do jak największej ilości odbiorców. Przemyślana kampania na facebooku po konsultacji z kimś kto ogarnia ten temat jest naprawdę bezcenna Offtopując: Chętnie kupię nawet próbkę kremu, mam problemy z suchą skórą na dłoniach RE: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - Wojtek574 - 27-04-2018 19:41 Nie jestem pewien ale chyba na strona o nazwie kickstarter (nie pamiętam dokładnie jak się nazywa ale coś w tym stylu) możesz robić zbiórki na biznesy plany itp |