![]() |
Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes (/Temat-Jak-rozreklamowac-zbiorke-kasy-na-nowy-biznes-156050) Strony: 1 2 |
RE: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - arielbtc90 - 26-04-2018 20:29 rachman, wybacz że nie na temat, ale ja się mogę zgłosić jako "zwierzę" doświadczalne za $ ![]() Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - patrolpxd - 26-04-2018 21:00 A może promocja zbiórki u jakichś ytberow/blogerów z tematyki mody/kosmetyki (czy jakoś tak)? I pochodnych. Myślę że za próbkę kremu kilka osób mogło by się zgodzić ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka RE: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - rachman - 26-04-2018 21:48 @domi11997 Pomysł to nie patent bo pisałem takie coś jest ale drogie - nie dla każdego dostępne. Co ma sprzedać? Pomysł że nie wszystko musi być dla nowobogackich? ![]() @arielbtc90 Podrzucę link do tematu znajomej. Masz jakieś skórne problemy? ![]() ![]() Dzięki za rady wszystkim, czekam na kolejne ewentualne pomysły i przekażę link do tematu. Z pewnością niektóre weźmie pod uwagę ![]() RE: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - Zły_Szeląg - 26-04-2018 22:49 Współpracowałem z 2 osobami, które miały zbiórki i udało się im skutecznie zebrać kapitał 2 najważniejsze rady: - koniecznie zbiórka po angielsku, na angielskiej stronie, w Polsce ludzie mega niechętnie podchodzą do takich spraw, nie ma takiej zajawki na zbiórki i nie mają kasy, taka prawda. Dla Was jedyna różnica to przetłumaczyć teksty, a potencjał w anglojęzycznych zbiórkach jest 1000x większy - materiały video - sam tekst i grafiki nie robią takiej roboty jak fajnie zmontowane filmy. Super rozchodzą się w socialmediach, ludzie linkują je na portale. Sprzedaję sporo na fiverr i sytuacja jest analogiczna - krótkie, fajne video i ruch 5-10x większy RE: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - rachman - 26-04-2018 23:06 Fajnie, dzięki za rady. Sam jeszcze zbiórki nie robiłem ale czytałem że jest tak jak napisałeś @Zły_Szeląg. Link tematu podrzuciłem i z pewnością zapozna się z tym co napisałeś ![]() p.s. masz jakąś platformę sprawdzoną zbiórek nie PL? Może się jej przydać. RE: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - Hoolig4n - 27-04-2018 11:52 Kurde teraz mi wpadło do głowy dopiero. Stworzenie fanpage produktu i reklama fb_ads. Z zainteresowaniami większego problemu nie będzie, by dotrzeć do jak największej ilości odbiorców. Przemyślana kampania na facebooku po konsultacji z kimś kto ogarnia ten temat jest naprawdę bezcenna ![]() Offtopując: Chętnie kupię nawet próbkę kremu, mam problemy z suchą skórą na dłoniach ![]() RE: Jak rozreklamować zbiórkę kasy na nowy biznes - Wojtek574 - 27-04-2018 19:41 Nie jestem pewien ale chyba na strona o nazwie kickstarter (nie pamiętam dokładnie jak się nazywa ale coś w tym stylu) możesz robić zbiórki na biznesy plany itp |