Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jaki Fotel polecacie do komputera - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Jaki Fotel polecacie do komputera (/Temat-Jaki-Fotel-polecacie-do-komputera-155773)

Strony: 1 2

RE: Jaki Fotel polecacie do komputera - TakieŻycie - 10-08-2018 20:54

Polecam rozejrzeć się na morele net fotelu co prawda tam nie kupowałem ale kilka razy zdarzyły mi się mniejsze lub większe zakupy z tego sklepu i jestem zadowolony wszystko jest ładnie i przejrzyście opisane a do tego chłopaki znają się dość dobrze jeśli chodzi o komputery i akcesoria od nich + na ich kanale na yt można znaleźć sporo recenzji, porównywania czy po prostu przedstawienia danego produktu co ułatwia decyzję co konkretnie wybrać Wink

RE: Jaki Fotel polecacie do komputera - HanSolo - 11-08-2018 14:53

Nie musi być wcale drogi, ale najważniejsze by chroniło odcinek lędźwiowy przed nadmiernym napięciem w tym odcinku i dobrze by było też oparcie za szyją.

RE: Jaki Fotel polecacie do komputera - Arczit - 08-02-2019 09:51

(08-02-2019 09:01)Gredives napisał(a):  No dokladnie cena tu nie gra roli tylko jego ergonomia, my braliśmy zawsze z xxxxxxxxx mają fajne fotele gamingowe które polecam. Maja fajne wzory takie gamingowe na pewno się spodobają graczą mi się bardzo spodobały. Wykonanie bardzo dobre także za te pieniądze warto.

A Pan tu wjechał z brand24 na szeptankę?
Mają fajne, mają fajne hmmm to fajne fotele. beka
To by i tak nic nie dało... Nie dało by nic...

Ja mam x-one od diablo. Ale to zależy czy chcesz jakiś taki oh-ah gamingowy czy żeby był funkcjonalny.