![]() |
PSC-jak to działa?? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-334) +---- Wątek: PSC-jak to działa?? (/Temat-PSC-jak-to-dziala-155771) Strony: 1 2 |
RE: PSC-jak to działa?? - mrpabl058 - 21-09-2019 12:26 Z tego co obserwuje to teraz aby skorzystać z PSC - trzeba mieć utworzone konto i potwierdzone numerem telefonu. Przynajmniej w portfelu ecopayz się z tym spotkałem, to samo na skrillu. RE: PSC-jak to działa?? - Fejster - 21-09-2019 13:03 (21-09-2019 12:26)mrpabl058 napisał(a): Z tego co obserwuje to teraz aby skorzystać z PSC - trzeba mieć utworzone konto i potwierdzone numerem telefonu. Przynajmniej w portfelu ecopayz się z tym spotkałem, to samo na skrillu. Ogólnie nie trzeba zakładać konta do płatności (sam wpłacam większość środków nie zakładając konta), jeśli chodzi o skrill to rzeczywiście bez konta mypsc nie dodamy środków. Aby założyć mypsc to jest standardowa procedura - potwierdzenie e-mail oraz telefonu (limit do 1000 PLN na koncie standard bez weryfikacji, po przejściu procedury weryfikacji dokumentem tożsamości oraz selfie limit wzrasta do 19000 i jest limitem odnawialnym) Wracając do poprzednika - aby zaliczyło refa to oczywiście ta osoba musi się zarejestrować i dokonać płatności za pomocą mypsc (płatność bez rejestracji nie jest liczona jako ref). RE: PSC-jak to działa?? - D-ik - 24-09-2019 07:31 (21-09-2019 10:21)Fejster napisał(a):No właśnie, wisi mi już tydzień. Ponoć jakieś problemy maja z pointami. Wam normalnie nalicza?(20-09-2019 07:17)D-ik napisał(a): Witam, Dodam inne pytanie. Czy wie ktoś po jakim czasie PSC dodaje plus Points za osobę polecona? RE: PSC-jak to działa?? - Fejster - 24-09-2019 09:22 Mogą mieć problemy bo omyłkowo płacili 2x więcej. Ta akcja była tylko w maju a zawisła do 14go września. Teraz wszystko weryfikują. |