![]() |
[Zamknięty]Przebieg Forumowego Restocku z Kubkami :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Przebieg Forumowego Restocku z Kubkami :) (/Temat-Zamkniety-Przebieg-Forumowego-Restocku-z-Kubkami-15572) Strony: 1 2 |
RE: Przebieg Forumowego Restocku z Kubkami :) - Yanke$ - 25-10-2010 05:41 Gratuluję nagrody, chociaż nie wiem, w czym ten filmik taki wyjątkowy ![]() RE: Przebieg Forumowego Restocku z Kubkami :) - Killer - 25-10-2010 09:50 (25-10-2010 05:41)Yanke$ napisał(a): Gratuluję nagrody, chociaż nie wiem, w czym ten filmik taki wyjątkowy Odpowiedz jest bardzo prosta zmontowal swietne promo, gdybys mial chocaz w polowie tak dobre umiejetnosci jak on to pewnie wykazalbys sie tym jako tutor, a tak to tylko krytykujesz. RE: Przebieg Forumowego Restocku z Kubkami :) - Boonys - 25-10-2010 13:42 Cóż,nie ma co,dość fajny filmik,podoba mi się dla tego,że widać mnie jak już posta strzeliłem ![]() Wtedy to chyba 50 reputków miałem,szkoda trochę :\ RE: Przebieg Forumowego Restocku z Kubkami :) - Miu - 25-10-2010 14:46 fajnie ![]() ![]() dobra praca Lookso ![]() RE: Przebieg Forumowego Restocku z Kubkami :) - Lookso - 25-10-2010 14:51 Dziękuję za ten zaszczyt, nawet nie wiedziałem, że ten filmik będzie miał takie poparcie wśród nawet samego Admina ![]() Ktoś musi się postarać trochę, żeby to forum istniało, więc chciałem się do tego przyczynić i stworzyłem ten filmik jak i również inne, bo co tu dużo mówić... nasze forum jest THE BEST! ![]() ![]() EDIT:// Ten filmik znajduje się również na moim koncie na YouTube, ponieważ wszystkie moje filmy przerzuciłem ostatnio na YT ![]() [youtube]tjnzMrYC3zY[/youtube] (24-10-2010 21:09)paskur napisał(a): niezly bot, ja tam sobie z hotkeyami kubeczek urwalem Bota nie miałem i nie mam. To były tylko dodatki do Mozilli Firefox tj. AutoFill i Check4Change ![]() Check4Change odświeżał mi z początku co 5 sekund, lecz później przestawiłem na co sekundę. Mam internat 6 Mb/s więc płynnie mi odświeżało w tym ładnym, zrobionym przeze mnie odzieniu do FireFoxa. Jednakże niestety nie udało mi się złowić kubeczka... inni byli szybsi, za to zwróciłem sobie LFE'sy ![]() Skórka do Mozilli dla członków LFE, jak ktoś sobie życzy: https://www.getpersonas.com/pl/persona/246140 RE: Przebieg Forumowego Restocku z Kubkami :) - rajmek126p - 26-10-2010 08:30 no ładny filmik prawie był kubek RE: Przebieg Forumowego Restocku z Kubkami :) - michal2612 - 26-10-2010 13:53 Gz! :] [Zamknięty][Zamknięty]Przebieg Forumowego Restocku z Kubkami :) - Killer - 19-03-2011 10:05 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |