Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Play kończy z subami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Play kończy z subami (/Temat-Play-konczy-z-subami-155682)

Strony: 1 2 3

RE: Play kończy z subami - rcielak - 01-04-2018 06:43

Akurat suby zawsze opierały się o to że klient jest debilem. Nie ważne czy WH czy BH przecież nikt świadomie nie zapisuje się do suba kosztującego kilkadziesiąt złotych miesięcznie żeby np. poznać wynik testu iq Smile

RE: Play kończy z subami - pixel21 - 01-04-2018 06:59

(01-04-2018 06:43)rcielak napisał(a):  Akurat suby zawsze opierały się o to że klient jest debilem. Nie ważne czy WH czy BH przecież nikt świadomie nie zapisuje się do suba kosztującego kilkadziesiąt złotych miesięcznie żeby np. poznać wynik testu iq Smile

I tutaj się nie zgodze. Co z setkami stron na których oferowany byk content do pobrania. Często na takich stronach widywałem - pobierz dany plik , koszt 23-30 zł. I ludzie którym zależało na danej informacji byli w stanie tyle zapłacić. Grupa o której mówisz to właśnie druga część rynku SMS. Podszywanie się pod lotto, Pudziana itp. i była ona od powstania pierwszego serwisu pamiętnego easysub o ile się nie mylę który do teraz nie wypłacił mi mojego 50 zł xdddd.

RE: Play kończy z subami - Karewer - 01-04-2018 07:31

(01-04-2018 06:59)pixel21 napisał(a):  
(01-04-2018 06:43)rcielak napisał(a):  Akurat suby zawsze opierały się o to że klient jest debilem. Nie ważne czy WH czy BH przecież nikt świadomie nie zapisuje się do suba kosztującego kilkadziesiąt złotych miesięcznie żeby np. poznać wynik testu iq Smile

I tutaj się nie zgodze. Co z setkami stron na których oferowany byk content do pobrania. Często na takich stronach widywałem - pobierz dany plik , koszt 23-30 zł. I ludzie którym zależało na danej informacji byli w stanie tyle zapłacić. Grupa o której mówisz to właśnie druga część rynku SMS. Podszywanie się pod lotto, Pudziana itp. i była ona od powstania pierwszego serwisu pamiętnego easysub o ile się nie mylę który do teraz nie wypłacił mi mojego 50 zł xdddd.

Żaden sub nie kosztuje 25-30 zł, więc zapewne to było MO. Nie porównuj kwoty jednorazowej nawet w wysokości 30 zł do suba, gdzie koszt takiej usługi wynosi często ok 80 zł MIESIĘCZNIE. Więc, gdy "ofiara" nie wyłączy usługi, to można ją doić i do usranej śmierci. Jeszcze do dziś na eforsie wpada mi odnowienie z maja 2014 roku.

RE: Play kończy z subami - xdax1 - 01-04-2018 08:38

Było wiadomo, że w końcu sieci zaczną coś z tym robić.

Bzdura, od kiedy to debil = niewiedza?
W końcu nie każdy jest tak rozwinięty jak Ty Lol

Przecież ogromna części ludzi nie wie co to sub, nawet, że takie coś istnieje. Dodatkowo jeszcze bardziej pomaga dobre przygotowanie strony tak, że wszystko wygląda "legitnie". To jest zwyczajne wprowadzanie nieświadomych ludzi w błąd. Debile to ci, co wiedzą o tym a łapią się w to facepalm

RE: Play kończy z subami - Hoolig4n - 01-04-2018 10:22

(01-04-2018 06:59)pixel21 napisał(a):  

To się ciesz, że nie wylądowałeś na komendzie za promowanie easysub. Tongue

RE: Play kończy z subami - pixel21 - 01-04-2018 10:41

(01-04-2018 10:22)Hoolig4n napisał(a):  To się ciesz, że nie wylądowałeś na komendzie za promowanie easysub. Tongue

Zawsze jak promowalem to promowalem bez wciskania kitu typu darmowe itp. możliwe że dlatego. Smile albo po prostu za mały earner ze mnie w porównaniu do ludzi co grube tysie trzepali na appkach wtedy.

RE: Play kończy z subami - Karewer - 01-04-2018 13:33

Gdy działał easysub, to 90% earnerów z tego forum, nie miała pojęcia o istnieniu apek, nie te czasy. Aplikacje stały się popularne w 2015 roku Smile

RE: Play kończy z subami - Sahya - 01-04-2018 21:19

Bardzo popieram: https://www.gov.pl/cyfryzacja/wieksza-ochrona-dla-abonentow
Koniec robienia ludzi w bambuko

RE: Play kończy z subami - Czaq - 02-04-2018 09:10

Panowie!
Powtarzam jeszcze raz. Prog ustalony na 35zl, ograniczenia playa to jedynie krok do tego by robić z naszych nisz real content. Wiem, że ograniczy to nisze i z niektórych zrezygnujemy ale wciąż jest masa rzeczy które można reklamować z dobrym skutkiem! Moim podopiecznym już od pewnego czasu wdrazam najmocniej jak się da metody white!
Pozdrawiam i zalecam kazdemu po prostu więcej pogłówkowania a każdy na tym skorzysta Wink

RE: Play kończy z subami - pixel21 - 02-04-2018 15:35

To jeżeli bedzie mozna promowac real content to 100% za taką ustawe.