Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SPRZEDAM] Budowanie automatycznych stron (CPI/PPI/CPM/PPA/PPD) + SEO - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [SPRZEDAM] Budowanie automatycznych stron (CPI/PPI/CPM/PPA/PPD) + SEO (/Temat-SPRZEDAM-Budowanie-automatycznych-stron-CPI-PPI-CPM-PPA-PPD-SEO-155591)

Strony: 1 2

RE: [SPRZEDAM] Budowanie automatycznych stron (CPI/PPI/CPM/PPA/PPD) + SEO - supercola - 23-05-2018 18:22

Hey, napisałem do Ciebie na Gadu-Gadu Wink

RE: [SPRZEDAM] Budowanie automatycznych stron (CPI/PPI/CPM/PPA/PPD) + SEO - explrlz - 24-05-2018 13:19

Również prosiłbym o jakiekolwiek wyniki kogoś kto kupił poradnik Smile

RE: [SPRZEDAM] Budowanie automatycznych stron (CPI/PPI/CPM/PPA/PPD) + SEO - radek0389 - 24-05-2018 18:42

U mnie strona stoi i zapełnia się treścią od 2 tygodni z hakiemSmile, zarobione na ten moment 0$Tongue. Ale tutaj zarobek ma być generowany na ruchu z wyszukiwarki, więc trzeba poczekać aż ten ruch zacznie napływać, jak napisał mi Krystian, jakieś 1,5-2 miesiące. Vasaki ewidentnie ostatnio zajęty, bo kontakt może nie jest perfekcyjny, ale najczęściej w ciągu dnia odpowiada na zadane pytanie/wątpliwość (mam nadzieje że będzie tym razem podobnieTongue ). SEO wykonuję zgodnie z wytycznymi, więc czekam na efekty w postaci $$Big Grin.

RE: [SPRZEDAM] Budowanie automatycznych stron (CPI/PPI/CPM/PPA/PPD) + SEO - kniew - 29-05-2018 16:30

@[Vasaki]
Vasaki napisał(a):Dodatkowo zakupujacy otrzymuje login i haslo do mojego prywatnego konta w programie przydatnym przy budowaniu stron o wartosci 60$ rocznie.
konto już niestety straciło ważność

RE: [SPRZEDAM] Budowanie automatycznych stron (CPI/PPI/CPM/PPA/PPD) + SEO - Vasaki - 30-05-2018 15:57

Jak na złość, akurat zmienili taryfę z rocznej na miesięczną.
Jak rozwiążę temat to podrzucę informację Smile

[SPRZEDAM] Budowanie automatycznych stron (CPI/PPI/CPM/PPA/PPD) + SEO - Vasaki - 31-05-2018 11:27

Sold