Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zadłużony - Walka o lepsze jutro - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Zadłużony - Walka o lepsze jutro (/Temat-Zadluzony-Walka-o-lepsze-jutro-155287)

Strony: 1 2

RE: Zadłużony - Walka o lepsze jutro - wrzochal11 - 15-03-2018 10:32

(13-03-2018 07:59)Matepix napisał(a):  Od około tygodnia szukam na forum jakiegoś tematu w którym mógłbym zacząć myślałem o programach partnerskich lub o subsms jednak nie mam doświadczenia dzięki któremu mógłbym ruszyć pełną parą.

Wiadomo, że na początku nie mamy doświadczenia czy wiedzy dotyczącej danego zagadnienia, dlatego trzeba tą wiedzę po prostu zdobywać. Czy w innych branżach jest inaczej?
Chce zarabiać w inny (dodatkowy) sposób niż dotychczas = muszę nauczyć się czegoś nowego

Czytaj, dowiaduj się, analizuj..
W wielkim skrócie, to zarabianie w internecie (w zasadzie i w realnym świecie) polega generalnie na sprzedaży/polecaniu różnych rzeczy (np.: produktów - swoich bądź innych osób, portali, własnej pracy).
Polecanie, a polecanie to różnica. Jedni wciskają komuś kit aby szybko zarobić. Drudzy polecają rzeczy fajnie i godne polecenia i na tym zarabiają. Różnie! Ogólnie polecam Ci drugą drogę.

..a potem co? Trzeba z ofertą dotrzeć do zainteresowanych i to całe zarabianie w internecie tak naprawdę polega na umiejętności docierania do ludzi za pośrednictwem sieci.
Ja jeszcze dorzucam umiejętność komunikacji. Nie tak często się o tym mówi, ale jest to mega ważne. Trzeba po prostu potrafić kogoś zainteresować. Słowem pisanym, mówionym czy też jakąś kreatywnością.
Tak to w skrócie wygląda Smile
Wytrwałości i samodyscypliny życzę, bo bez tego nic się nie stanie!