Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarób ok 45 zł w 5 minut - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarób ok 45 zł w 5 minut (/Temat-Zarob-ok-45-zl-w-5-minut-155166)

Strony: 1 2

RE: Zarób ok 45 zł w 5 minut - qwertybsk - 07-05-2018 12:03

dobre Wink skorzystam Huh

RE: Zarób ok 45 zł w 5 minut - esli12 - 12-07-2018 10:45

Czy sposób jest nadal aktualny?

edit:
Sprawdziłem na stronie transferGo i w dalszym ciągu obowiązuje ta promocja ale aby dostać wspomniane 10 funtów należy wykonać przelew na min 150 funtów czyli jakieś 760 zł. Podczas wykonywania przelewu należy wybrać opłatę za przelew która wynosi 9,99 zł (expres) lub 1,99 zł (standard). Ja wybrałem tą tańszą gdyż nie zależało mi aż tak na czasie a zarobek będzie o parę złotych większy. Brat kasę odeśle mi z Anglii za opłatą 0,99 funta. Są to opłaty, które należy uwzględnić. Zaraz po wykonaniu przelewu przez niego zarówno ja jak i on powinniśmy dostać po 10 funtów w transferGo. Jeszcze czekam bo przelew dojdzie dopiero na wieczór dzisiaj do niego.

edit 2
10 funtów zostało naliczone jak doszedł przelew do brata ale aby to wypłacić koniecznie jest zweryfikować konto w transferGo np prawem jazdy. Jestem w trakcie weryfikacji i czekam na przelew zwrotny od brata. Jak dojdzie do mnie kasa powinno mi naliczyć kolejne 10 funtów i bratu również.

edit 3
Weryfikacja przeszła i zleciłem wypłatę 10 funtów na konto. Czekam na kolejne naliczenie 10 jak tylko przelew do mnie dojdzie.

RE: Zarób ok 45 zł w 5 minut - TSilver - 12-07-2018 20:42

dołączam się do pytania

RE: Zarób ok 45 zł w 5 minut - Hybrid1990 - 23-07-2018 14:32

Brak czystego linka, więc temat leci do kosza, a tutaj nowy wątek:
http://zarabiam.com/Temat-Zarob-latwo-47-109-zl-z-serwisem-TransferGo-157391

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.