Oferta pracy - Brać czy nie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Oferta pracy - Brać czy nie ? (/Temat-Oferta-pracy-Brac-czy-nie-155091) Strony: 1 2 |
RE: Oferta pracy - Brać czy nie ? - Itachi198 - 04-03-2018 15:58 Idź i pracuj, w między czasie możesz się rozglądać za czymś lepszym. Pracuj! RE: Oferta pracy - Brać czy nie ? - Rest - 05-03-2018 22:16 nie wiem czy odpowiadałoby wam kończyć o 17 a wracać do domu o 20...... 3h marnowanie na dojazd do domu RE: Oferta pracy - Brać czy nie ? - Xanter98 - 05-03-2018 22:22 Ja bym odrzucil ze wzgledu na dojazd, strata czasu. Majac 3h dziennie rozwiniesz lepszy biznes przez internet lub nauczysz sie czegos co pozwoli Ci znalezc lepsza prace. Popatrz na sprawe przyszlosciowo, podejmij sie czegos, gdzie zdobedziesz umiejetnosci/doswiadczenie albo bedziesz mial wystarczajaco czasu by rozwijac sie sam. Nie szukaj oferty na teraz, kierujac sie najwieksza stawka, bo zatrzymasz sie w rozwoju i uwiezisz sie na etacie za maksymalnie kilka tysiecy byle do emetytury RE: Oferta pracy - Brać czy nie ? - Rest - 05-03-2018 22:50 Dodam jeszcze że jest to praca od 9 do 17. Praca w Warszawie a do niej mam około 90km. Musiałbym wstawać o 7 aby zdazyc na pociag a potem dwie przesiadki w Warszawie. Na rękę dostawałbym 2k. Praca w hotelu wiec weekendy i święta pracujące Wiec w sumie 5h czasu poświęcam na dojazdy. Xanter ma racje - To nie ma sensu - To byłaby męczarnia RE: Oferta pracy - Brać czy nie ? - Zasiu - 07-03-2018 10:34 Poszukaj innej oferty. Za długi dojazd, odechce Ci się takiej pracy RE: Oferta pracy - Brać czy nie ? - Driver - 07-03-2018 10:50 @[Rest] jak już masz pracować w Warszawie to weź poszukaj czegoś lepszego, bo tu nie warto. Po pierwsze stawka bardzo mała, a po drugie te dojazdy. Jak się postarasz to znajdziesz coś za 2,5k netto miesięcznie w Wwie bez doświadczenia PS Co to za hotel? RE: Oferta pracy - Brać czy nie ? - Sajmon22 - 20-03-2018 13:55 znajdziesz coś lepszego to się zwolnisz RE: Oferta pracy - Brać czy nie ? - socialkings.pl - 13-06-2018 14:49 Nie jest zła, w sam raz na początek |