Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu (/Temat-Batmat-moja-droga-na-szczyt-z-samego-dolu-154992)

Strony: 1 2

RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - Zgrywus - 28-02-2018 11:25

Powodzenia Stary. Trzymam kciuki Smile

RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - wrzochal11 - 28-02-2018 12:15

Masz już jakiś pomysł jakie produkty będziesz polecał, czy też w jakich modelach rozliczeń będziesz działał?
Z tymi książkami to racja, te najbardziej znane wcale nie są najlepsze. Dobra książka musi dawać konkretną wiedze, a nie same ogólniki Smile

Wytrwałości i powodzenia życzę.. to Ci się na pewno przyda Smile

RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - BackAgain3k - 28-02-2018 12:15

Powodzenia ! Na pewno wam się uda spłacić wszystko Big Grin

RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - batmat1903 - 28-02-2018 12:54

Zgrywus
Dzięki wielkie Smile

wrzochal11
Na razie poznaje wszystko od podstaw. Kiedyś czytałem wiele na ten temat, ale bez zrozumienia. Dlatego jeszcze nie decydowałem o modelach rozliczeń ani nawet konkretnych produktach. Dziękuję Smile

BackAgain3k
Dzięki i też w to wierzę Wink choć spłata to tylko pierwszy z celi do osiągnięcia!

RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - batmat1903 - 08-03-2018 21:13

Witam

Aktualizacja statystyk.

Od ostatniego wpisu zmieniło się nie wiele (albo w sumie wiele). Książkę czytam dalej, co już jest sukcesem! Jeszcze 200 stron i następna (spodobało mi się czytanie więc chce więcej!). Czasu na czytanie prawie brak, głównie na przerwie w pracy Big Grin W pracy stacjonarnej szykuje się mały awans (nie finansowy), ale to już dobry krok naprzód Smile tym bardziej po trzecim tygodniu pracy. Co do afiliacji: podjąłem mentoring u użytkownika Misc. Wierzę w jego wiedzę i wiem że dzięki niemu dowiem się wszystkiego co jest niezbędne aby rozpocząć przygodę z afiliacja. Do tej pory pracowałem jako przedstawiciel handlowy (2lata) i 3 lata jako handlowiec / kierownik działu sprzedaży. Mam nadzieję że umiejętności tam nabyte przydadzą się w mojej drodze. Najwiekszy problem na razie to czas. Rodzina + czterobrygadowka zajmują ogrom czasu, ale uważam że to tylko kwestia organizacji własnego życia. Pozdrawiam!