Zmiana w "Pokaż nowe posty" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Zmiana w "Pokaż nowe posty" (/Temat-Zmiana-w-Pokaz-nowe-posty-154925) Strony: 1 2 |
RE: Zmiana w "Pokaż nowe posty" - Admin - 28-02-2018 17:48 (28-02-2018 16:47)prelude napisał(a):(28-02-2018 14:04)Admin napisał(a): Na tym polega różnica że po kliknięciu w: Przejrzę kod silnika z tą funkcją jutro lub do końca tygodnia i zobaczę na ile problematyczne będzie przerobienie tego, sądziłem że wyżej przedstawiona funkcja jest wystarczająca, jednak jeśli tego tak bardzo brakuje to postaram się pokombinować. RE: Zmiana w "Pokaż nowe posty" - Captain - 28-02-2018 19:28 Przecież jest banalne rozwiązanie tego problemu które jest na każdym innym forum jakie widziałem. Wystarczy aby moderatorzy nie wklejali tego tekstu, że temat został przeniesiony do kosza i nie podbijali tym samym tematu nabijając sobie przy okazji nawet po kilkadziesiąt postów dziennie. Wystarczyło po prostu zamykać temat i do kosza, bez postowania w nim. Ten tekst co tam postujecie jest i tak do niczego nie potrzebny bo do ''Ctril+c, Ctril+v'' w każdym temacie i właściciel danego tematu i tak nie bedzie wiedzial z jakiego dokladnie powodu akurat jego temat trafil do kosza. RE: Zmiana w "Pokaż nowe posty" - Pawlak093 - 03-03-2018 04:15 Na phpbb by przemo jest modyfikacja ktora przy zamykaniu tematu dodaje taki tekst o zamknieciu ale jest lepsza poniewaz nie liczy tego jako post, i jest to wysylane z konta fikcyjnego "bot autozamykacz", cos jak "reklama w ostatnim poscie" czyli nie wazne jaki uzytkownik zamknie temat , bot zgarnie post ktorego i tak nie zaliczy ;P Wiem, ze to nie jest ten silnik, chodzi o sama koncepcje |