Opracowanie nisz wraz z materiałami! OKAZJA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Opracowanie nisz wraz z materiałami! OKAZJA! (/Temat-Opracowanie-nisz-wraz-z-materialami-OKAZJA-154902) Strony: 1 2 |
RE: Opracowanie nisz wraz z materiałami! OKAZJA! - Krashai - 09-03-2018 12:07 Zostało po 9 sztuk kazdej niszy, komplet za 40zl! Zapraszam! RE: Opracowanie nisz wraz z materiałami! OKAZJA! - Itachi198 - 09-03-2018 21:08 Zakupiłem nisze od autora i muszę przyznać, że pomimo że początkowo byłem sceptycznie nastawiony to jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Wszystko co autor oraz recenzent napisali się zgadza. Nisze mimo że są popularne, wciąż można na nich sporo zarobić, konkurencja nie ma większego znaczenia, gdyż grupa odbiorców jest niezwykle spora (wręcz każdy człowiek na ziemi może być naszym "klientem"). Naprawdę warto zakupić, zwłaszcza za tak śmieszne pieniądze. Pozdro RE: Opracowanie nisz wraz z materiałami! OKAZJA! - Krashai - 10-03-2018 11:45 Dzieki Itachi za recenzję. Na dniach dojda nowe niszę więc robię promocję na na cały komplet za 25zl (tylko przy zakupie wszystkich nisz). Zostało 8 kompletów! Zapraszam do kupna! Opracowanie nisz wraz z materiałami! OKAZJA! - Hybrid1990 - 21-03-2018 16:44 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |