Robię hajs ale nie wiem jak - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Robię hajs ale nie wiem jak (/Temat-Robie-hajs-ale-nie-wiem-jak-154868) Strony: 1 2 |
RE: Robię hajs ale nie wiem jak - Bazor - 23-02-2018 13:16 Za tyle pieniędzy to możesz co najwyżej kupić trupa a nie e34. Będziesz do niego dokładał i dokładał, chyba że Ci sie na prawde poszczesci i uda Ci sie coś niezbyt zdezelowanego kupić. Jeżeli ze stronami Ci nie wychodzi na OGads, to polecam social media. Powodzenia RE: Robię hajs ale nie wiem jak - BackAgain3k - 25-02-2018 20:38 Powodzenia będę zaglądał RE: Robię hajs ale nie wiem jak - Magiczny. - 25-02-2018 21:59 Dzień 1 Witam ponownie ! to znowu ja postanowiłem dać pierwszą aktualizacje przez ostatnie dni szukałem ciekawych metod zarobku sposobów zarobku tyle tego było, że nie wiedziałem od czego zacząć. No więc tak moje zamierzenia Ogads -20 Filmików z hackami wybić je na youtube i pilnować -Stworzyć stronę pod ten sam content ale tego nie będę traktował na poważnie raczej jako naukę seo. Firesub -Tak, wybrałem fs moim zdaniem bardzo stabilny serwis chciałbym tam osiągnąć ciężką pracą sporo odnowień i lecieć stabilnie na nich tu ugryzę filmy i gry eBrokerPartner -to raczej odrzucam bo nie wiem jak się za to kompletnie zabrać a myślałem sporo CpaGrip -tutaj też sporo myślałem promowałem różne metody zainwestowałem 30zł z czego z ostatnich 3zł zarobiłem pierwsze 5.78$ wiem teraz jak przy takim nakładzie gotówki i 10 min czasu zarobić podobne pieniądze chce ulepszyć tą metode żeby zarobki były jeszcze większe może coś jeszcze wpadnie tak to wygląda narazie Co do bmw mogę kupić nawet trupa chce żeby tylko buda była zdrowa resztę będe robił sam zawsze mnie to kręciło siedzenie dłubanie naprawianie nawet z filmików na youtube krok po kroku jak coś zrobić jakoś taka pasja. Cel zmieniam najpierw na 4.000zł żeby spłacić dług później można myśleć o bmw tak więc -9zł/4000zł Dzięki za słowa otuchy mam nadzieje że będzie progres i ten dziennik będzie liczył tyle oddziałów ile dobra książka pozdrawiam. RE: Robię hajs ale nie wiem jak - hufsmoke - 25-02-2018 22:40 Powodzenia rówieśniku Robię hajs ale nie wiem jak - Hybrid1990 - 19-05-2018 19:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |