Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak utrzymać porządek na pulpicie i w przeglądarce. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek: Jak utrzymać porządek na pulpicie i w przeglądarce. (/Temat-Jak-utrzymac-porzadek-na-pulpicie-i-w-przegladarce-154520)

Strony: 1 2

RE: Jak utrzymać porządek na pulpicie i w przeglądarce. - Micosh - 26-02-2018 10:50

O to widzę, że już są inne metody niż CTRL+A, CTRL+X, PPM->nowy folder ("Pulpit15"), 2x LPM i CTRL+V. U mnie zawsze działało świetnie Wink

Od siebie polecam RocketDock Big Grin

[Obrazek: jakie_pulpity.png]

RE: Jak utrzymać porządek na pulpicie i w przeglądarce. - pablo12 - 26-02-2018 11:27

Bardzo fajny poradnik,na pewno skorzystam ,tez mam zawsze full porozrzucane po pulpicie Smile

RE: Jak utrzymać porządek na pulpicie i w przeglądarce. - sheko12 - 27-02-2018 11:32

Dzięki! u mnie to standardem był spam zakładek w przeglądarce i nieporządek na pulpicie Wink