![]() |
Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus (/Temat-Bukmacher-bez-dowodu-1xBIT-buk-z-crypto-100-bonus-154491) |
RE: Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus - NieWPelniAnonim - 12-01-2021 19:44 podbijam RE: Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus - NieWPelniAnonim - 20-01-2021 22:51 podbijam, dodano nowe sloty RE: Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus - NieWPelniAnonim - 18-02-2021 19:19 bump RE: Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus - dom3lek - 19-02-2021 11:51 Administracja zezwala na odkopywanie sobie tematu niezwiązanego z działem market? Po co to robisz? Jak ktoś bedzie zainteresowany to zarejestruje się z twoje reflinka. Natomiast bumpowanie tematu bez nowych informacji jest śmieceniem. RE: Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus - SoLo17 - 24-02-2021 10:21 Tak odnośnie tematu to teraz większość bukmacherów zagranicznych umożliwia depozyt w krypto. Ale nie wierzcie w to, że jakikolwiek bukmacher, zwłaszcza wspomniany przez autora nie wymaga weryfikacji/pozwala ją ominąć. ![]() ![]() RE: Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus - NieWPelniAnonim - 08-04-2021 18:16 (24-02-2021 10:21)SoLo17 napisał(a): Tak odnośnie tematu to teraz większość bukmacherów zagranicznych umożliwia depozyt w krypto. Ale nie wierzcie w to, że jakikolwiek bukmacher, zwłaszcza wspomniany przez autora nie wymaga weryfikacji/pozwala ją ominąć. Jest bez weryfikacji, przegrałem tam kilka lat i aż do końca mojej kariery z bukmacherstwem nie przechodziłem żadnej weryfikacji ![]() Poza tym, kilka dni temu dodano Cardano do walut, zapraszam RE: Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus - SoLo17 - 08-04-2021 21:16 (08-04-2021 18:16)NieWPelniAnonim napisał(a):Ale grałeś tam za jakieś większe kwoty czy zakłady typowo 4Fun? Ja kiedyś gdy korzystałem jeszcze z ich usług nie byłem proszony o weryfikacje do czasu, ale zagrałem kilka "niestandardowych" kuponów i przy dużym szczęściu wyszedłem na plus, kwota rzędu paru tysięcy to od razu dostałem "Verification Request" i żądali ode mnie zdjęcia karty użytej do depozytu i za cholerę nie mogłem przetłumaczyć że depozyt kartą wirtualną(24-02-2021 10:21)SoLo17 napisał(a): Tak odnośnie tematu to teraz większość bukmacherów zagranicznych umożliwia depozyt w krypto. Ale nie wierzcie w to, że jakikolwiek bukmacher, zwłaszcza wspomniany przez autora nie wymaga weryfikacji/pozwala ją ominąć. ![]() RE: Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus - NieWPelniAnonim - 09-04-2021 07:49 (08-04-2021 21:16)SoLo17 napisał(a):Tak jak ty miałem w 1xbet przy wypłacie kafla i do dzisiaj się nie doczekałem weryfikacji(08-04-2021 18:16)NieWPelniAnonim napisał(a):Ale grałeś tam za jakieś większe kwoty czy zakłady typowo 4Fun? Ja kiedyś gdy korzystałem jeszcze z ich usług nie byłem proszony o weryfikacje do czasu, ale zagrałem kilka "niestandardowych" kuponów i przy dużym szczęściu wyszedłem na plus, kwota rzędu paru tysięcy to od razu dostałem "Verification Request" i żądali ode mnie zdjęcia karty użytej do depozytu i za cholerę nie mogłem przetłumaczyć że depozyt kartą wirtualną(24-02-2021 10:21)SoLo17 napisał(a): Tak odnośnie tematu to teraz większość bukmacherów zagranicznych umożliwia depozyt w krypto. Ale nie wierzcie w to, że jakikolwiek bukmacher, zwłaszcza wspomniany przez autora nie wymaga weryfikacji/pozwala ją ominąć. ![]() RE: Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus - SoLo17 - 09-04-2021 23:00 No właśnie, 600 zł.. Przy takich obrotach i niewielkich wypłatach jest niższe prawdopodobieństwo weryfikacji, choć wciąż istnieje. Ale wystarczy sprawdzić opinie o tej firmie chociażby na Trustpilot, czy wpisać w wyszukiwarce "1xBet scam" i można wyczytać wiele historii, większość z tym samym zakończeniem. W rankingu SBR w którym firma ta się znajduje ma ocenę "D" w skali A-F, bliżej jej do dna niż do czołówki, a co ciekawe znajduje się na ostatnim miejscu przed kategorią "Blacklisted". Ranking SBR to ranking wypłacalności, jakby ktoś nie wiedział ![]() ![]() RE: Bukmacher bez dowodu! 1xBIT buk z crypto, 100% bonus - lukasz7777 - 10-08-2021 20:55 Trochę odgrzewam kotleta, ale... 1xbet od zawsze był dla serwisów SBD niewiarygodny i zawsze miał D pomimo tego, że sponsoruje Serie A. Ma też wiele firm klonów jednak tam są już niższe kursy. Ja tam lubiałem pograć, bo nawet po wtopie dawali około 10% zwrotu poprzez nabijanie punków i wykup darmowych zakładów. Co do weryfikacji to różnie, niektórzy się męczyli i straszne problemy im robili, a ja przez całą "karierę" nie miałem tam ani razu. A obroty miałem kilkudziesięciotysięczne jak i wpłaty i wypłaty po kilka tysięcy gdy np potrzebowałem wbić poziom na ecopayz. Wypłata kilka tysięcy w kilka minut... cud miód. Ale teraz poszło wszystko w dół... Skrill i Neteller były wycofane już dawno, ale eco się trzymało a teraz już nawet eco nie ma, można było zrobić depozyt kartą wirtualną Skrill, ale zmienili dostawcę/obsługę w tej kwestii i już to nie przechodzi. A te portfele, które zostały czyli jakieś Jetony nie są mi znane, a i kwotami takimi już nie gram bo to się wymykało spod kontroli ![]() |