Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439)

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - wrzochal11 - 06-02-2018 16:21

a czym było spowodowane to, że FB utrudniał Ci promocje strony?

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - jackbriggs - 06-02-2018 16:29

Tzn. kupno domeny (często jest darmowa lub kosztuje grosze) i hostingu to nie jest żaden problem, ani trudność. 50 PLN rocznie chyba da radę zagospodarować.

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 06-02-2018 17:14

(06-02-2018 16:21)wrzochal11 napisał(a):  a czym było spowodowane to, że FB utrudniał Ci promocje strony?

Zablokowali mi link, nie mogłam nigdzie go umieszczać, wszystkie posty z tym linkiem były przez pewien czas usunięte, nawet z FP mi usuneli, bo stwierdzili, że to spam i że narusza ich standardy społecznościowe. Oczywiście wszystkie posty oznaczyłam, że nie są spamem, że są to moje posty i jeszcze do nich napisałam i dałam argumenty dlaczego nie powinni usuwać tych postówSmile Ale mam wrażenie, że tak robią jak za często daje się ten sam link w postach, chcą żeby ludzie płacili za promocję, cóż chcą zarabiaćSmile

Cytat:Tzn. kupno domeny (często jest darmowa lub kosztuje grosze) i hostingu to nie jest żaden problem, ani trudność. 50 PLN rocznie chyba da radę zagospodarować.

Domyślam się, że tak jest, ale chcę to jakoś wszystko dopracować i mieć na to czas i spokój, a nie zawsze mam jedno i drugie. Muszę też o tym trochę poczytaćSmile

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - wrzochal11 - 06-02-2018 19:52

Masz racje, FB w ostatnim czasie coraz mocniej zaczyna dobierać się do pieniędzy użytkowników. Już coraz mniej się kryją z tym o co w tej zabawie tak właściwie chodzi.
Przydałaby się jakaś ciekawa alternatywa, ale raczej nic takiego nie widać. Chociaż taka jedna firma na "F", zapowiadała, że połknie FB. Narazie jednak ich portal społecznościowy jest wręcz śmieszny Wink

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 06-02-2018 22:35

(06-02-2018 19:52)wrzochal11 napisał(a):  Masz racje, FB w ostatnim czasie coraz mocniej zaczyna dobierać się do pieniędzy użytkowników. Już coraz mniej się kryją z tym o co w tej zabawie tak właściwie chodzi.
Przydałaby się jakaś ciekawa alternatywa, ale raczej nic takiego nie widać. Chociaż taka jedna firma na "F", zapowiadała, że połknie FB. Narazie jednak ich portal społecznościowy jest wręcz śmieszny Wink

Niestety nie wiem co to za firma na "F", może niedługo się dowiemSmile A co do FB to coraz częściej czytam, że blokuja konta, linki (i to czasami osób, które mają sklepy i firmy). Szczerze mówiąc fajnie jakby była inna możliwość, narazie możemy tylko czekaćSmile

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - danoneksss - 06-02-2018 23:01

Firma na "f" to prawdopodbnie FutureNet Smile

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 06-02-2018 23:16

(06-02-2018 23:01)danoneksss napisał(a):  Firma na "f" to prawdopodbnie FutureNet Smile

Słyszałam o niej, ale nie skojarzyłam że o nią chodziSmile

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - wrzochal11 - 07-02-2018 12:26

Dokładnie, o nich mi właśnie chodziło Smile

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - smagalaz - 07-02-2018 12:37

Facebook nie blokuje wszystkich linków, a tylko te, które uzna za niebezpieczne Tongue Odkąd przestałem spamować, a po prostu "kulturalnie" promować różne domeny, to nie mam tego problemu. A odwołania do Facebooka to często walenie głową w mur.. na pewno lepiej zgłosić, niż nie zgłosić.

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 07-02-2018 15:12

(07-02-2018 12:37)smagalaz napisał(a):  Facebook nie blokuje wszystkich linków, a tylko te, które uzna za niebezpieczne Tongue Odkąd przestałem spamować, a po prostu "kulturalnie" promować różne domeny, to nie mam tego problemu. A odwołania do Facebooka to często walenie głową w mur.. na pewno lepiej zgłosić, niż nie zgłosić.

Wszystkich na pewno nie blokują, bo inne mogłam wstawiaćSmile Tak mój lik był najbardziej niebezpieczny, bo na blogu prawdę piszę, co nie wszystkim odpowiadaTongue Ale prawdą jest, że zgłosiłam, dałam odpowiednie argumenty i tyleSmile Tez się staram nie spamować, może na początku mnie trochę poniosłoBig Grin Choć z tego co widzę w tych grupach to moim postom daleko do spamuSmile