GoldenTea - sadzimy krzewy i zarabiamy RUB :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: GoldenTea - sadzimy krzewy i zarabiamy RUB :) (/Temat-GoldenTea-sadzimy-krzewy-i-zarabiamy-RUB-153967) Strony: 1 2 |
RE: GoldenTea - sadzimy krzewy i zarabiamy RUB :) - Mati684 - 26-01-2018 10:58 ja tam mam tych drzewek duzo ale nie wyplace nic stamtad bo nie mam poleconych xd a tej energii zeby wyplacic inaczej sie kupic nie da ;/ jedyna opcja to zrobic depo i wyplacic ale to sie nie pokrywa z zyskiem. a polecony by musial byc aktywny i tez depo robic RE: GoldenTea - sadzimy krzewy i zarabiamy RUB :) - hyubi - 29-01-2018 02:34 To jest to w końcu scam czy nie? RE: GoldenTea - sadzimy krzewy i zarabiamy RUB :) - przezdziakmp - 29-01-2018 12:18 Nie jest SCAM, ja z wypłatą nigdy nie miałem problemu. Tak samo nigdy krzaczki mi nie zniknęły i cały czas dosadzam, mam już prawie 3/4 pola w najtańszych krzakach. Nie musisz mieć aktywnych poleconych do wypłaty, jedynie złożony depozyt. Bez tego możesz wypłacić tylko 1 RUB. A na dobra sprawę jak nic nie wpłacisz to bardzo wolno idzie. Więc polecam wpłacić jakąś sumę wedle własnego uznania i możliwości. Ja dokonałem kilkukrotnie depozytu, dokupuje sukcesywnie Energię i kolejne krzaczki, więc niedługo zbliża się kolejna wypłata, niewielka, ale zawsze coś. Jak masz jakieś pytania to pisz do mnie na priv. Wszystko Ci wytłumaczę. A i z tego co widzę to się szykują wypłaty w innych kryptowalutach niż Bitcoin. Fajna sprawa, zobaczymy jakie minimum wypłaty ustawią, przy BTC jest min. 3000 RUB, więc bardzo zaporowa kwota. Mam nadzieje osobiście, że dużo niższe będą, bo jak wiadomo wypłaty z BTC wiążą się z ogromnymi Fee i dlatego tak spora jest kwota do wypłaty. RE: GoldenTea - sadzimy krzewy i zarabiamy RUB :) - Xanter98 - 29-01-2018 13:19 Czemu to nie jest w dziale HYIP? RE: GoldenTea - sadzimy krzewy i zarabiamy RUB :) - wojtekmi12 - 30-01-2018 14:23 http://zarabiam.com/Temat-Golden-tea-com-zarabiaj-na-sadzeniu-krzewow-118144?page=31 Również skasowali, a miałem troszkę + refy... RE: GoldenTea - sadzimy krzewy i zarabiamy RUB :) - przezdziakmp - 16-06-2018 16:39 Serwis nadal wypłacalny (ostatnia wypłata bodajże 3 dni temu na Payeer). Została dodana ostatnio również nowa gra: Kamień, Papier, Nożyczki. Dostępna do gry na monety jak i na energie jaką posiadamy w grze. Wypłaty oczywiście instant. Na dniach wrzucę swoje pole krzaczków. Dosyć je rozbudowałem, przynoszą mi na dzień zysk w wysokości ok. 11 rubli. Niby nic, ale zawsze jakieś ruble są dalej inwestuję w powiększanie dziennego utargu rubli oraz przemieniam najmniejsze krzaczki w średnie (już ok. 15 średnich mam). Także na dniach tak jak pisałem wyżej, wrzucę swoje pole, może kogoś to zachęci do założenia własnego i zainwestowania kilku złotych, celem szybszego rozwoju RE: GoldenTea - sadzimy krzewy i zarabiamy RUB :) - TheVizel - 17-07-2018 10:06 Wpłacając 50 zł po jakim czasie się zwróci? RE: GoldenTea - sadzimy krzewy i zarabiamy RUB :) - przezdziakmp - 27-07-2018 09:52 Trudno powiedzieć. Uzależnione to jest od współczynnika energii. A ten jest zależny od wpłat użytkowników, czasem rośnie bardzo szybko, a powoli maleje. Ja bawię się dalej, cały czas od prawie roku czasu i moje dzienne wypłaty to ponad 9 RUB (ok. 50 gr). Wpłacając 50 zł otrzymasz energię, za którą możesz zwiększyć ilość możliwych do wypłaty RUB. Nie wiem ile konkretnie energii otrzymasz, ale są bardzo często promocje +200% od wpłaty, więc warto skorzystać. Przedstawię na swoim przykładzie: dokonywałem kilku wpłat, ogólnie ok. 200 zł (via BTC, Payeer). Na początku samo się zbierało, dopiero po kilku miesiącach jak sobie przypomniałem o grze dokonałem pierwszej wpłaty. Tak intensywnie (czyli codzienne wypłaty i zbieranie liści) gram od ok. 4 miesięcy. Na początku tego okresu mogłem wypłacać ok. 0,6 RUB. Teraz jak już wcześniej napisałem wypłacam ponad 9 RUB. Może jakbym dokonał wpłaty 200 zł, ale za jednym razem to dużo szybciej by mi się zwróciło. Póki co zwróciło mi się ok. 1000 RUB z ok. 3700 zainwestowanych (tak jak wcześniej napisałem są to kilkukrotne wpłaty, nieraz były to wpłaty pieniędzy, które wcześniej wypłaciłem z GoldenTea). Ogólnie gierka ma 3 lata i 5 miesięcy, nic nie zanosi się na scam, bo system jest tak skonstruowany, że czasu trochę się schodzi na wypłatę całości zainwestowanej kwoty. (jak na moje oko jest to ok. 7 miesięcy). Sam wypłacam albo codziennie albo co kilka dni. UWAGA! Wprowadzono wypłaty w BTC od 100 RUB. To naprawdę nie jest dużo, żeby uzbierać, jeśli ktoś się zdecyduje zainwestować w gierkę. A tu jeszcze raz reflink: https://golden-tea.me/?ref=498545 aby szybko można było wejść i się zarejestrować. RE: GoldenTea - sadzimy krzewy i zarabiamy RUB :) - tomek7912 - 27-07-2018 10:48 Skoro działa, to muszę w końcu wrzucić te kilka rubli bo mam połowe pola i kilka krzaków za 1mln. RE: GoldenTea - sadzimy krzewy i zarabiamy RUB :) - przezdziakmp - 27-07-2018 12:22 ja wypłacam praktycznie codziennie i wszystko na Payeer dochodzi instant |