Płatne grupy sygnałowe za darmo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Płatne grupy sygnałowe za darmo (/Temat-Platne-grupy-sygnalowe-za-darmo-153873) |
RE: Płatne grupy sygnałowe za darmo - wob - 18-01-2018 10:50 Witajcie. Jak wiecie czekamy... Aktualnie w nic nie inwestuję tylko obserwuję. Tylko cierpliwość może nas uratować. RE: Płatne grupy sygnałowe za darmo - mattxx - 18-01-2018 14:17 Kiedy ceny są tak nisko nic nie inwestujesz? Najprawdopodobniej jest już po korekcie, więc ceny będą wspinać się w górę. RE: Płatne grupy sygnałowe za darmo - elbowndg - 18-01-2018 19:41 Będę sprawdzał dzięki RE: Płatne grupy sygnałowe za darmo - jarekskwarek1993 - 19-01-2018 06:37 Bedę zaglądał dzieki RE: Płatne grupy sygnałowe za darmo - Shadecaster2 - 19-01-2018 19:31 jak tam telegram? i Info : P? RE: Płatne grupy sygnałowe za darmo - polakos - 19-01-2018 19:33 Dużo płatnych grup macie na FB RE: Płatne grupy sygnałowe za darmo - zozols1 - 21-01-2018 12:09 Ja mam dość głupie pytanie Jak "automatycznie" wystawić sprzedaż? Być może czegoś nie doszukałem, ale widzę tylko stop-loss. Na grupie często podajesz stop-loss, target 1, target 2. Ostatnio dodałeś coś o automatycznym ustawieniu sprzedaży, więc rozumiem, że da się jakoś ustawić sprzedaż za tyle i tyle, gdy cena? (nie chodzi o sprzedaż gdy cena spadnie, tylko gdy cena wzrośnie np. do target 1) Czy może używacie jakiegoś bota do tego? Dobra, nie ważne. Po prostu można wystawić za dużo zawyżoną cenę, a ona jest nie widoczna. ;/ Tu oto sam sobie odpowiedziałem xD RE: Płatne grupy sygnałowe za darmo - wob - 28-01-2018 07:34 Witajcie, nie ma aktualnie sygnałów z tego względu że rynek jest bardzo niepewny. Jeszcze niedawno wartość całego rynku wynosiła 814mld dolarów. W ostatnim czasie waha się między 500 a 600mld, odpłynęła z rynku bardzo duża ilość pieniędzy. Ja skupiam się na gromadzeniu kapitału. RE: Płatne grupy sygnałowe za darmo - wob - 20-02-2018 18:19 Cześć. Wartość rynku osiągnęła 500mld, więc wracam do pracy. Wykupiłem dzisiaj ponownie dostępy do grup, wyszło ponad 1000zł na miesiąc, mam nadzieje że szybko się zwróci. Dodatkowo będę codziennie publikował kilkuminutowe filmy na YouTube z inwestycji. W każdy typ jaki podam zainwestuję. Moje typy to będzie połączenie kilku płatnych grup, Polskich jak i zagranicznych. Czyli tak na prawdę moja opinia, na Telegramie będę podawał w czasie rzeczywistym co kupuję. Jeśli ktoś nie wie jak skorzystać z aplikacji Telegram proszę o PW lub mail: [email protected] Więcej info niebawem. RE: Płatne grupy sygnałowe za darmo - wob - 25-02-2018 10:38 Witajcie, wrzucam info jak to aktualnie wygląda. |