Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+--- Wątek: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy (/Temat-Grupa-Pompujaca-Kryptowaluty-Polscy-Tworcy-Zapraszamy-153731)

Strony: 1 2 3

RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - Nihao - 09-01-2018 19:54

Ja mam nadzieję,że się w końcu załapie,jak odblokują rejestracje na binance.

RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - skowronbdg - 09-01-2018 20:15

(09-01-2018 19:09)Snaggy napisał(a):  Binance i Bittrex

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

spoko ja się akurat załapałem na rejestracje binance tuż przed zamknięciem Big Grin
aczkolwiek póki co z darmowych kranów muszę coś uzbierać i zrobić kilka małych tradeów, bo jak wpłaciłem na bitbay i zobaczyłem jaka prowizja za wysłanie btc to mi ręce opadły Big Grin

so lame Big Grin

RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - Snaggy - 09-01-2018 20:30

(09-01-2018 20:15)skowronbdg napisał(a):  

spoko ja się akurat załapałem na rejestracje binance tuż przed zamknięciem Big Grin
aczkolwiek póki co z darmowych kranów muszę coś uzbierać i zrobić kilka małych tradeów, bo jak wpłaciłem na bitbay i zobaczyłem jaka prowizja za wysłanie btc to mi ręce opadły Big Grin

so lame Big Grin
Super! Działaj działaj!

RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - prymul1 - 09-01-2018 21:29

so lame Big Grin

Nie ma sensu robić przelewów przez BTC. Raz zje Cię prowizja, a i czekać kilka dni będziesz musiał. Ja osobiście polecam LTC, ostatnio robiłem przelewy między giełdami i tak do 30 min. Prowizje też są znacznie mniejsze Wink

RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - Snaggy - 09-01-2018 21:56

(09-01-2018 21:29)prymul1 napisał(a):  

so lame Big Grin

Nie ma sensu robić przelewów przez BTC. Raz zje Cię prowizja, a i czekać kilka dni będziesz musiał. Ja osobiście polecam LTC, ostatnio robiłem przelewy między giełdami i tak do 30 min. Prowizje też są znacznie mniejsze Wink
Dokladnie, najlepiej jakimis altami przesyłać. Smile

Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - Jackson91 - 09-01-2018 22:32

Żeby zarobić na pompkach trzeba być naprawde szybkim ;-)

RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - skowronbdg - 10-01-2018 08:14

(09-01-2018 21:29)prymul1 napisał(a):  

so lame Big Grin

Haha to, że prowizje mnie zjedzą to już zdążyłem zauważyć jak mi wyświetliło ile mi pobierze przy transferze Big Grin

czyli jeśli chce walutę wydostać z bitbay na coinbase czy binance to najmniej stracę puszczając LTC czy może jakimś innym altem?

RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - Shadecaster2 - 10-01-2018 09:04

Mi się zdaje że gamę ma mniejszą + przelew w 10min mi dochodzi

RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - LilJJ - 10-01-2018 13:46

Nikogo nie ma na tej waszej grupie
przenieśliście się na telegram ?

RE: Grupa Pompująca Kryptowaluty [Polscy Twórcy] - Zapraszamy - prymul1 - 10-01-2018 17:03

(09-01-2018 22:32)Jackson91 napisał(a):  Żeby zarobić na pompkach trzeba być naprawde szybkim ;-)

Te grupy pompujące są dla naprawdę dużych graczy. Takie owieczki jak my po akcji zostają z kupionym na górce coinem i czekają min. poł roku aż cena odbije Smile Weź kalendarz z wydarzeniami, wybierz nie napompowanego coina i kup, a potem patrz jak cena rośnie Smile