Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy 20-letni nieudacznik zarobi w necie? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Czy 20-letni nieudacznik zarobi w necie? (/Temat-Czy-20-letni-nieudacznik-zarobi-w-necie-153593)

Strony: 1 2 3

RE: Czy 20-letni nieudacznik zarobi w necie? - marek_____ - 04-01-2018 21:20

Powodzenia! W jaki sposób promowałeś te pożyczki z programów partnerskich, własna strona, czy coś innego?

RE: Czy 20-letni nieudacznik zarobi w necie? - tomek7912 - 04-01-2018 21:54

Skadś kojarze nick Idea

RE: Czy 20-letni nieudacznik zarobi w necie? - ggusiaja - 04-01-2018 23:07

Życzę powodzenia w zarabianiu w necie i zdania prawkaSmile Jedno i drugie bywa czasem trudneSmile

RE: Czy 20-letni nieudacznik zarobi w necie? - rejwus15 - 04-01-2018 23:15

Tylko wszedłem na ten temat, bo nazwie i akurat mam chęć wypowiedzenia się, bo rzadko udzielam się już na forum (mało czasu).

Absolutnie zabraniam Ci nazywania siebie nieudacznikiem, klasyfikowania siebie w ten sposób.
Działanie jest proste: siadasz i robisz to co masz robić by zarabiać pieniądze i masz do tego dążyć, niezależnie od tego w jak Ci idzie. Zmieniaj postępowanie i próbuj z różnych stron, ale pewności siebie nie może zabraknąć nigdy. Ciśnij mocno do przodu bez zbędnego gadania. Nie poddawaj się i napierdalaj w to jak tylko możesz. Albo wkładasz w to wszystko, albo będzie ciągnęło się jak ślimak Smile

Da się wszystko Smile

Porzuć bezpieczeństwo, dla tego kim możesz się stać porzucając je.

I nie nazywaj siebie nieudacznikiem!

Powodzenia!

RE: Czy 20-letni nieudacznik zarobi w necie? - Bubbex - 05-01-2018 08:28

(04-01-2018 21:20)marek_____ napisał(a):  Powodzenia! W jaki sposób promowałeś te pożyczki z programów partnerskich, własna strona, czy coś innego?

Promowałem tylko i wyłącznie na fb Smile

(04-01-2018 23:15)rejwus15 napisał(a):  Tylko wszedłem na ten temat, bo nazwie i akurat mam chęć wypowiedzenia się, bo rzadko udzielam się już na forum (mało czasu).

Absolutnie zabraniam Ci nazywania siebie nieudacznikiem, klasyfikowania siebie w ten sposób.
Działanie jest proste: siadasz i robisz to co masz robić by zarabiać pieniądze i masz do tego dążyć, niezależnie od tego w jak Ci idzie. Zmieniaj postępowanie i próbuj z różnych stron, ale pewności siebie nie może zabraknąć nigdy. Ciśnij mocno do przodu bez zbędnego gadania. Nie poddawaj się i napierdalaj w to jak tylko możesz. Albo wkładasz w to wszystko, albo będzie ciągnęło się jak ślimak Smile

Da się wszystko Smile

Porzuć bezpieczeństwo, dla tego kim możesz się stać porzucając je.

I nie nazywaj siebie nieudacznikiem!

Powodzenia!

Bardzo mi miło, dziękuję za każde miłe słowo i na pewno dzięki takim osobom się nie poddam Smile od dzisiaj siadam przed komputerem i realizuje cele Smile

RE: Czy 20-letni nieudacznik zarobi w necie? - Bubbex - 06-04-2018 07:28

Witam po dłuższej przerwie... Od dzisiaj wracam do pisania dziennika Smile A więc co do zarobków, co do sposobu zarabiania.. Poszedłem w branżę HYIP.. tak wiele osób może mówić że to głupota lecz ja jestem zdania że jeśli robi się to mądrze to można zarobić i jestem tego najlepszym przykładem.. zacząłem inwestować od 15 lutego, zacząłem od kwoty około 600 zł.. na dzień dzisiejszy mam odłożone 4 tysiące z samych HYIPi dalej obracam środki w programach.. aktualnie myśle nad dołożeniem środków do inwestycji żeby przyrosty tez były na większym poziomie lecz decyzję podejmę na dniach Smile

RE: Czy 20-letni nieudacznik zarobi w necie? - sheko12 - 06-04-2018 08:34

Ten dziennik to niby taka pierdoła, ale w rzeczywistości gdy nie prowadzisz go systematycznie, również nie będziesz systematycznie i konsekwentnie pracował. Podobnie było zemną, zakładane dzienniki, obiecywanki, ale jak nie prowadziłem dziennika, to nie prowadziłem też pracy Tongue

Jak chcesz pracować i serio zarobić na Jagura, a cena tej furki to ponad 10 000, nie mówiąc o prawku które przy szczęściu wyniesie Cię z 2000 zł.
Dziennik to taka forma rozliczania się z samym sobą, albo co dwa dni wrzucasz tutaj wyniki i kolejne cele, albo lepiej zamknąć dziennik i iść do pracy na etat.
Szkoda twojego czasu po prostu Tongue

Gratulacje za HYIP, ale pamiętaj, że to duży stopień ryzyka, dziś masz 4 koła, jutro nie masz nawet grosza Wink

RE: Czy 20-letni nieudacznik zarobi w necie? - simon222 - 06-04-2018 09:16

Powodzenia Wink

RE: Czy 20-letni nieudacznik zarobi w necie? - Bubbex - 06-04-2018 11:24

Akurat co do etatu tez normalnie pracuję+ internet.. te 4 tysiace liczylem za sam dochod z neta Smile reszte rozpisze wieczorem

(06-04-2018 08:34)sheko12 napisał(a):  Ten dziennik to niby taka pierdoła, ale w rzeczywistości gdy nie prowadzisz go systematycznie, również nie będziesz systematycznie i konsekwentnie pracował. Podobnie było zemną, zakładane dzienniki, obiecywanki, ale jak nie prowadziłem dziennika, to nie prowadziłem też pracy Tongue

Jak chcesz pracować i serio zarobić na Jagura, a cena tej furki to ponad 10 000, nie mówiąc o prawku które przy szczęściu wyniesie Cię z 2000 zł.
Dziennik to taka forma rozliczania się z samym sobą, albo co dwa dni wrzucasz tutaj wyniki i kolejne cele, albo lepiej zamknąć dziennik i iść do pracy na etat.
Szkoda twojego czasu po prostu Tongue

Gratulacje za HYIP, ale pamiętaj, że to duży stopień ryzyka, dziś masz 4 koła, jutro nie masz nawet grosza Wink

RE: Czy 20-letni nieudacznik zarobi w necie? - shf - 06-04-2018 14:00

(04-01-2018 17:05)WhiteNigga napisał(a):  No mój znajomy zdawał 8 razy, a jego matka 10, wiec się nie poddawaj jak nie zdasz kilka razy xd
Powodzenia Big Grin

znam i takiego co zdał za 13 XD a 8x razy nie zdał na PLACU MANEWROWYM XD