![]() |
Inwestowanie około 200 zł miesięcznie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Inwestowanie około 200 zł miesięcznie (/Temat-Inwestowanie-okolo-200-zl-miesiecznie-153590) Strony: 1 2 |
RE: Inwestowanie około 200 zł miesięcznie - CraftRidersPL - 20-04-2018 22:21 Każda inwestycja niesie ryzyko, masz nadmiar w wysokości 250 zł/miesięcznie? Albo odkładasz na konto oszczędnościowe (bardzo mała szansa straty) Albo działasz jak większość "wariatów", tak naprawdę bez wiedzy (no trochę poszukać trzeba), to jedyne czym można się zająć to ruletki ![]() Poczytaj o aktualnych projektach, może projekt Nitrama? Możesz też odłożyć trochę pieniędzy i wejść w projekt inwestycyjny naszego forum. Obie opcje znajdziesz w zakładce "Inwestowanie - Dyskusje" Poza tym osobiście wszedłem pewną kwotą w CoalCo i drugi progam z mojej sygnatury ![]() Tak naprawdę wszystko zależy od Ciebie, co chcesz osiągnąć? Uzbieraj 250k - kup mieszkanie i zacznij je wynajmować, jakiś "zysk" co miesiąc będzie. A może jednorazowo chcesz uzbierać parę tysięcy na autko? Wtedy warto się zainteresować Sub-sms (w tym Ci nie pomogę ale słyszałem że zainwestować tam też trochę trzeba) Ale tak podsumowując - koledzy wyżej mają racje : Wiedza, nauka i inwestycja w siebie to najlepsze na co można wydać pieniądze. RE: Inwestowanie około 200 zł miesięcznie - daro555 - 20-04-2018 22:56 Przy 250zl miesiecznie na inwestycje to 3000zl/rok Podziel to na 3inwestycje 1000zl maly % pewny zysk np. konto oszczednosciowe 1000zl sredni % mniej pewny zysk np akcje jakiejs firmy ktora od x lat jest na rynku 1000zl wysoki % niepewny zysk np BTC lub ALT Masz tu 3 portfele inwestycyjne malego sredniego i wysokiego ryzyka ale to Twoja kasa i sam musisz zadecydowac co z nia robisz i w co zainwestujesz ![]() RE: Inwestowanie około 200 zł miesięcznie - pawlo5x - 20-07-2018 11:27 Witaj, 200 czy 250 zł na początek drogi inwestowania w zupełności wystarczy wiem bo też tak zaczynałem i z czasem inwestowałem to coraz większe kwoty ale też i więcej wyciągałem. Myśle ze masz dobre podejście do inwestycji i chętnie powiem oraz pokaże na czym ja obecnie zarabiam. Pisz na priv bo tutaj jest mnóstwo hejterów którzy wszystko i wszystkich będą negować. |