![]() |
Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet (/Temat-Pierwsze-kroki-w-zarabianiu-przez-internet-153556) |
RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - Guxinimod - 03-01-2018 16:08 Na własną stronę trzeba mieć pomysł, a ja nie mam odbiorców, po drugie musiałbym zainwestować w stworzenie setek złotych w stworzenie takiej, a nie jestem w stanie. Social Media? Też nie wiem jaki FanPage mógłbym zrobić. Kolejny w stylu "oznacz kumpla, który..." ? RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - pspsga - 03-01-2018 16:16 (03-01-2018 16:08)Guxinimod napisał(a): Na własną stronę trzeba mieć pomysł, a ja nie mam odbiorców, po drugie musiałbym zainwestować w stworzenie setek złotych w stworzenie takiej, a nie jestem w stanie. Jakie setki ? ![]() ![]() ![]() RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - Guxinimod - 03-01-2018 20:19 (03-01-2018 16:16)pspsga napisał(a):(03-01-2018 16:08)Guxinimod napisał(a): Na własną stronę trzeba mieć pomysł, a ja nie mam odbiorców, po drugie musiałbym zainwestować w stworzenie setek złotych w stworzenie takiej, a nie jestem w stanie. A cała strone skąd wezme do wrzucenia na hosting? RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - pspsga - 03-01-2018 20:23 To zależy na jakiej ci zależy. Jak chcesz zarabiać na jakiś subach czy PPI , to bez problemu znajdziesz jakiegoś LP za darmo w guglu. Natomiast jeśli interesuje Cię jakaś affilacja to stawiasz WP na hostingu znajdujesz jakiś ładny darmowy motyw (zaufaj mi , jest multum ładnych motywów całkowicie za darmo) ![]() RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - Guxinimod - 09-01-2018 21:59 (03-01-2018 20:23)pspsga napisał(a): To zależy na jakiej ci zależy. Jak chcesz zarabiać na jakiś subach czy PPI , to bez problemu znajdziesz jakiegoś LP za darmo w guglu. Natomiast jeśli interesuje Cię jakaś affilacja to stawiasz WP na hostingu znajdujesz jakiś ładny darmowy motyw (zaufaj mi , jest multum ładnych motywów całkowicie za darmo) Nie chciałbym zarabiać na subach ani na żadnym wykorzystywaniu ludzi nieświadomych tego co robią, lub wprowadzać ich jakkolwiek w błąd. Miałem spróbować bukmacherki, słowa dotrzymuję, będą to kupony za drobniaki, zobaczymy jak pójdzie. #1 Fognini - Dolgopolov typ: Dolgopolov @1,45 Valencia - Las Palmas typ: under 3,5 gola @1,25 (live) Dubel: 1,82 Stawka: 5zł EWG: 9.10zł Komentarz: Valencia rozkręciła się w późniejszej fazie, LP nie miało prawa głosu, więc skontrowałem trochę ten meczyk obserwując go na żywo. Typ na Dolgopolov'a zagram prawdopodobnie jeszcze raz. Z analizy meczu, dorzucam live grubiej: #2 Valencia - Las Palmas typ: Valencia wygra do 0 @1,27 Stawka: 20zł EWG: 25,55zł Komentarz: Tak jak wspomniałem, obserwując przebieg meczu poleciała kontra, jak się okazuje skuteczna. Podsumowanie kuponów #1 i #2: Postawione: 25zł Wygrane: 25,55zł Zysk: 0,55zł RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - Guxinimod - 09-01-2018 23:32 #3 Fognini v Dolgopolov typ: Dolgopolov @1,45 Stawka: 10zł EWG: 14,45 RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - Itachi198 - 09-01-2018 23:36 Poszukaj grup na facebooku, jakichś darmowych typerów, zawsze można się tym posiłkować. Powodzenia! RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - ggusiaja - 10-01-2018 11:15 Za bukmacherką nie jestem, ale mam takie same podejście co do subsms ![]() ![]() RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - lever - 13-01-2018 21:35 Nie zniechęcajcie go, niech próbuje chociaż tych ankiet. Co do bukmacherki to też bym odradzał, sam próbowałem. Na ankietach dużo nie zarobisz na początku, ale nauczysz się cierpliwości ![]() RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - Guxinimod - 15-01-2018 20:25 Dzięki za każdą opinię. Patrząc obiektywnie bukmacherka to nie jest sposób na zarabianie, tylko hazard, ostatnio to przemyślałem i odkładam ją w kąt. W poprzednich postach, któryś użytkownik zalecił mi zajęcie się czymś przyszłościowym, zaciekawiła mnie jego propozycja odnośnie social mediów, zawsze chciałem tego spróbować i dzisiaj robię ku temu krok w przód. Przed momentem założyłem konto instagram o kategorii humorystycznej i zaczynam pozyskiwanie followersów, będę tutaj informował o postępach. A do czytelników mam 2 pytania ![]() 1. Czy obrałem dobrą kategorię? Czy lepiej jakieś ero/siłownia/motywacja? 2. Przy ilu followersach zacząć myśleć o monetyzowaniu tego profilu? |