Sieci , które płacą za rejestracja itd - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sieci , które płacą za rejestracja itd (/Temat-Sieci-ktore-placa-za-rejestracja-itd-153385) Strony: 1 2 |
RE: Sieci , które płacą za rejestracja itd - Początkujący - 03-01-2018 21:25 Witaj, Współpracuję z wieloma firmami. Napisz mi na PW co to za strona, a ja zobaczę jakie kampanie w danym momencie mogę dla Ciebie załatwić RE: Sieci , które płacą za rejestracja itd - Infkomp - 20-01-2018 22:55 Tematyka sportowa. Chodzi o programy, w których użytkownik nie musi płacić. Rejestracjer w grach / ankiety itd. RE: Sieci , które płacą za rejestracja itd - szyweg - 23-01-2018 15:21 Jeżeli chodzi o email submity to z czystym sumieniem polecam Lead.Network Dlaczego? Bo mają dobry support i załatwiają programy na życzenie. Już w dwóch przypadkach pisałem do Krzyśka, że chciałbym jakiś program, a on mi go ogarnął dosłownie w dwa/trzy dni RE: Sieci , które płacą za rejestracja itd - Infkomp - 23-01-2018 18:29 Posiadam ruch taki , że ludzie nie chca klikac w reklamy. Raz w czas ktos sie rejestruje w grze czy czyms takim. Szukam czegos zeby nie trzeba bylo placic tylko uzytkownik bedzie musial wykonac jakas tam prosta akcje. RE: Sieci , które płacą za rejestracja itd - Martinuss - 28-01-2018 16:35 @[Infkomp] Tematyka sportowa. Myślałeś nad programami partnerskimi od bukmacherów, kasyn, poker roomów? RE: Sieci , które płacą za rejestracja itd - Infkomp - 29-01-2018 20:09 Nie szukam prostych programow zeby uzytkwonik nie musial placic ani za wiele robic zarejestrowac sie lub cos akiego jedynie. RE: Sieci , które płacą za rejestracja itd - bankier12 - 08-02-2018 19:28 ebrokerpartner 50 zł za rejestracje Sieci , które płacą za rejestracja itd - Artinesse - 02-03-2018 15:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |