Marzenia? Raczej cele! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Marzenia? Raczej cele! (/Temat-Marzenia-Raczej-cele-153243) |
RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - Vasaki - 30-12-2017 18:16 Powodzenia Bro RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - Tonn - 30-12-2017 18:33 Może troszkę za trudny do zrealizowania cel, ale mimo wszystko będę obserwował Twoje zmagania i kibicował. Życzę powodzenia i wytrwałości! Kiedyś natrafiłem na bardzo fajny cytat, który zapadł mi w pamięć i świetnie pasuje do Twojego dziennika. "Celuj w księżyc, bo nawet jeśli nie trafisz, będziesz między gwiazdami." ~ Patrick Süskind Nie poddawaj się i celuj w ten "księżyc" RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - sprzetok - 30-12-2017 20:49 Tez jestem ciekawe, sam pomimo że pisałem ze to ciężki kawal chleba, odświeżam u siebie stary projekt, około 100 domen. Pierwsza 15 domen ,hosting,ustawienia,sll-ki itp ,optymalizacja - 8 roboczo godzin ... . Interesuje mnie na czym autor trzyma bo 1 lepszy hosting poprostu padnie (padnie mam na myśli problemy podczas samego stawiania środowiska), np hekko nie dalo rady przy 2 domenach , dhosting wywalił się przy probie przywrócenia domeny 1,2 Gb... 200 domen brzmi ciekawie ale ogarniecie tego itp to może być naprawde dużym wyzwanie . Sledze i czekam na update autora ! RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - Vasaki - 30-12-2017 21:01 Jeżeli to jednoniszówki to strony przechwytujące mają zwykle około 400-1000 kb po optymalizacjach Jeżeli oczywiście nie są napakowane różnego rodzaju zbędną grafiką Pomyśl nad subdomenami, z pewnością wyjdzie Cię to taniej oraz łatwiej będzie Ci się w tym wszystkim poruszać. RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - patrolpxd - 30-12-2017 21:12 Aktualizacja nr 2!
Otóż do tej pory zrobiłem... całe nic Problemy prywatne + ilość materiału do ogarnięcia przytłoczyła mnie do tego stopnia, że planowałem porzucić projekt. Ale dzięki @[sprzetok]. @[Tonn] @[vasaki] @[patttson] @[Xanter98] @[jackbriggs] @[Noozer] @[Rak] za pozytywne komentarze Na razie jestem na etapie pozyskiwania funduszy na hostingi + domeny oraz temacie analizy konkurencji. Ale widzę, że czas ruszyć z kopyta bo i sobie i wam mam dużo do udowodnienia! Odnośnie hostingu planuję postawić kilka/kilkanaście (w zależności od ruchu) na mintshost. A jeśli trafię na jakąś naprawdę wymagającą nisze to jestem w stanie postawić fizyczny serwer w domu + ok 2 w szkole Więc z tym nie powinno być jakichś mega problemów Bardziej martwiłbym się artykułami na strony :/ Bo z tym może być ciężko Ale będę walczył! Tymczasem, życzę wszystkim dobrego wejścia w ten Nowy Rok i grubej w Sylwestra! Jeszcze większych zarobków i ładnej konwersji Tutaj taki mały motywator Pjonteczka! <3 RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - karoltevez92 - 30-12-2017 21:27 trzymam kciuki powodzenia RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - sprzetok - 30-12-2017 21:31 (30-12-2017 21:01)vasaki napisał(a): Jeżeli to jednoniszówki to strony przechwytujące mają zwykle około 400-1000 kb po optymalizacjach Fakt swoją wypowiedź skupiłem na platformie WP ważącą około 300 MB i x K wpisów itp. Takie landing page itp to faktycznie uciągnie większość ofert. Wiec do dzieła RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - Tonn - 30-12-2017 22:00 Jakim sposobem aktualnie działasz? Bo zgaduję, że strony pod SEO jeszcze nie masz. RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - patrolpxd - 30-12-2017 22:05 (30-12-2017 21:31)sprzetok napisał(a):Tak dokładnie planuję jechać tylko jedno niszówki Ciężko byłoby ogarnąć 200 stron po kilka nisz na każdej(30-12-2017 21:01)vasaki napisał(a): Jeżeli to jednoniszówki to strony przechwytujące mają zwykle około 400-1000 kb po optymalizacjach (30-12-2017 22:00)Tonn napisał(a): Jakim sposobem aktualnie działasz? Bo zgaduję, że strony pod SEO jeszcze nie masz.Aktualnie próbuję coś działać według poradnika bo z tego zawsze jakiś grosz pasywny wpadnie No i wieczorami jak mi się nudzi to trochę ewhoring ale słabo mi idzie Nie chciałby mi ktoś może jakoś pomóc? RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - DzejkobPL - 30-12-2017 23:15 (30-12-2017 21:12)patrolpxd napisał(a): Odnośnie hostingu planuję postawić kilka/kilkanaście (w zależności od ruchu) na mintshost. A jeśli trafię na jakąś naprawdę wymagającą nisze to jestem w stanie postawić fizyczny serwer w domu + ok 2 w szkole Więc z tym nie powinno być jakichś mega problemów Jak możesz odpalać w szkole serwery to instaluj jakąś koparkę i jazda. Tak na serio, to lepiej kupić VPS lub np. hosting MyDevil. Przy serwerach w domu i łączach klienckich to naprawdę różnie bywa. Trzymam kciuki za cel. Piona. |