Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problem z szablonem - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360)
+--- Wątek: Problem z szablonem (/Temat-Problem-z-szablonem-153120)

Strony: 1 2

RE: Problem z szablonem - zbuntowany1916 - 19-12-2017 18:25

(19-12-2017 17:45)vocus napisał(a):  Podaj mi nazwe szablonu to postaram sie temu przyjrzeć u siebie

xLander - Startup Landing Page Bootstrap WP Theme

Możesz go znaleźć tutaj https://themeforest.net/item/xlander-startup-landing-page-bootstrap-wp-theme/10254806

RE: Problem z szablonem - zbuntowany1916 - 06-01-2018 14:00

Siemka, wszystko w szablonie mam już ok, wszystkie kategorie sa takie jak w demo tylko górna część jest nie taka jak w demo. Chodzi dokładnie o tę część

[Obrazek: 66hHd5M.jpg]

U mnie to wygląda tak i nie wiem jak ogarnąć

[Obrazek: urXzHw8.jpg]

Czy ktoś może wie w czym rzecz? Smile

RE: Problem z szablonem - PanCaro - 08-01-2018 17:35

Ważne jest aby korzystać z supportu. W końcu zapłaciłeś za support (razem z motywem) a autor ma obowiązek pomóc w razie problemów.

RE: Problem z szablonem - zbuntowany1916 - 12-01-2018 19:00

(08-01-2018 17:35)PanCaro napisał(a):  Ważne jest aby korzystać z supportu. W końcu zapłaciłeś za support (razem z motywem) a autor ma obowiązek pomóc w razie problemów.

Tak, ale support na themeforest jest ograniczony czasowo, a żeby przedłużyć to trzeba wykupić, więc pytam tutaj, a nóż ktoś wie.

RE: Problem z szablonem - PanCaro - 12-01-2018 21:27

Po pół roku czy roku czasu od zakupu dopiero stawiasz stronę?
Pracowałem na tym motywie. W dokumentacji jest DOKŁADNIE napisane co trzeba zrobić.
Jeśli nadal będziesz miał problemy to za kilka srebrników mogę się tym zająć.

RE: Problem z szablonem - zbuntowany1916 - 18-01-2018 11:25

(12-01-2018 21:27)PanCaro napisał(a):  Po pół roku czy roku czasu od zakupu dopiero stawiasz stronę?
Pracowałem na tym motywie. W dokumentacji jest DOKŁADNIE napisane co trzeba zrobić.
Jeśli nadal będziesz miał problemy to za kilka srebrników mogę się tym zająć.

Stawiałem wrześniem już, ale zrobił mi to ziomek, który mi wisiał przysługę, nisza niestety nie wypaliła, a teraz wpadlem na nową i chce spróbować, support wygasł dawno bo myślę że jakieś 2 lata temu kupowałem szablon. Ale już mam ogarnięte, dzięki Smile

RE: Problem z szablonem - PanCaro - 18-01-2018 13:16

(18-01-2018 11:25)zbuntowany1916 napisał(a):  Stawiałem wrześniem już, ale zrobił mi to ziomek, który mi wisiał przysługę, nisza niestety nie wypaliła, a teraz wpadlem na nową i chce spróbować, support wygasł dawno bo myślę że jakieś 2 lata temu kupowałem szablon. Ale już mam ogarnięte, dzięki Smile

Mam wrażenie, że ten ziomek wtedy korzystał z mojej pomocy Wink Widzę, że ta jego strona na której działałem to też nie działa czyli nisza nie wypaliła.

RE: Problem z szablonem - zbuntowany1916 - 18-01-2018 14:20

(18-01-2018 13:16)PanCaro napisał(a):  
(18-01-2018 11:25)zbuntowany1916 napisał(a):  Stawiałem wrześniem już, ale zrobił mi to ziomek, który mi wisiał przysługę, nisza niestety nie wypaliła, a teraz wpadlem na nową i chce spróbować, support wygasł dawno bo myślę że jakieś 2 lata temu kupowałem szablon. Ale już mam ogarnięte, dzięki Smile

Mam wrażenie, że ten ziomek wtedy korzystał z mojej pomocy Wink Widzę, że ta jego strona na której działałem to też nie działa czyli nisza nie wypaliła.

Nie, w tym przypadku nie chodzi o Ciebie, pamiętam, że Ty też mi robiłeś Smile