Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje (/Temat-Metoda-e-mail-submit-pod-USA-i-inne-kraje-153070)

Strony: 1 2 3 4

RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - piotrgk4 - 13-12-2017 19:48

@[broofie] Rzeczywiście to zmienia postać rzeczy Smile Przepraszam za niedoczytanie wątku Smile

RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - Tidus - 13-12-2017 19:51

Metoda stara jak swiat - jeszcze w ppa sie wylaczalo oferty <1$ aby moc przekazac prowizje i byc na plus.
Czy zakazana - nie wiem, ale metoda jak najbardziej okej i bez zadnego oszukiwania oraz z dwustronna satysfakcja (win/win)

RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - broofie - 13-12-2017 19:55

Jest wiele starych metod i wiele z nich jest wciąż aktualna Wink Jestem przekonany, że da się na tym zarobić.

(13-12-2017 19:23)Dante_/ napisał(a):  
(13-12-2017 19:17)broofie napisał(a):  Nie bardzo wiesz o co chodzi ale sam przyznaje się do błędu bo nie wytłumaczyłem jasno. Otóż, mylead ma ofertę e-mail submit gdzie można wygrać iPhona (konkretniej to Samsunga ale to nie jest istotne, jeśli ktoś się zainteresuje tematem to sam ogarnie Wink).
My nie chcemy nikogo nabrać/wkręcić na "darmowego iphona". Niektórzy chyba patrzą na ten sposób przez pryzmat subów ;x

W skrócie można napisać, że będziesz reklamował gotową ofertę od MyLead ( w tym wypadku Samsung/iPhone ), więc to jest dobre, ale imho nie można dosłownie "proponować" komuś telefonu, ponieważ zapewne jest to program konkursowy.
Dalej, odsyłam do głównego posta.

RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - krzysiek349 - 14-12-2017 08:33

Zastanawiam się czy jak ruszę pełną parą i puszczę reklamę na fb ads z ogłoszeniem i zdobędę leady, to czy dostanę wypłatę? Mogę dostać odpowiedź, że to ruch motywowany i niciTongue

RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - Doom - 14-12-2017 09:52

(14-12-2017 08:33)krzysiek349 napisał(a):  Zastanawiam się czy jak ruszę pełną parą i puszczę reklamę na fb ads z ogłoszeniem i zdobędę leady, to czy dostanę wypłatę? Mogę dostać odpowiedź, że to ruch motywowany i niciTongue

Trochę zapłacisz za Fbads pod USA

RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - Wojo-MyLead - 14-12-2017 11:41

.

Czy program dostępny w MyLead zezwala na ruch motywowany czy nie można sprawdzić w szczegółach programu MyLead lub sortując po odpowiednich kategoriach:

[Obrazek: WZZUXoI.png]

Jednak proszę uważnie sprawdzać pod jaki kraj skierowany jest dany program! Oferty e-mail submit które są skierowane na kraj USA nie będą rozliczane z Polski! Co więcej, dane muszą być prawidłowe aby lead został zaliczony. Dlatego jakakolwiek promocja na polskich forach ogłoszeniowych nie wchodzi w grę.
Takie działania mogą doprowadzić do blokady konta oraz wszystkich zgromadzonych w serwisie środków.

Czy takie działanie będzie opłacalne? To pozostawiam do przemyślenia każdemu z Was. Osoby które zarabiają na programach walidowanych przez reklamodawców, zdają sobie sprawę że finalny efekt zależy w głównej mierze od jakości ruchu.

.

@edit

Dodam jeszcze że jakiekolwiek podszywanie się pod inne podmioty jest w MyLead zakazane

RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - broofie - 14-12-2017 12:04

Dziękuje za rozjaśnienie sytuacji niektórym użytkownikom Smile
Podszywanie nie tylko w Mylead jest zakazane, więc proszę robić wszystko z głową. W moim poradniku nie sugeruje podszywania się pod jakąś markę, lecz stworzenie własnej - nieistniejącej w rzeczywistości.

RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - Dante_/ - 14-12-2017 15:04

(14-12-2017 12:04)broofie napisał(a):  Dziękuje za rozjaśnienie sytuacji niektórym użytkownikom Smile
Podszywanie nie tylko w Mylead jest zakazane, więc proszę robić wszystko z głową. W moim poradniku nie sugeruje podszywania się pod jakąś markę, lecz stworzenie własnej - nieistniejącej w rzeczywistości.

Cytat:dostaliśmy zlecenie od Appla
To jest już "podszywanie" się, a i w Twoim poradniku ( pierwszy post ) SUGERUJESZ ludziom "zachęcanie" w przeróżny sposób
Cytat:wcisnąć jakąś bajeczkę abyśmy brzmieli wiarygodniej
( niektórzy mogą przeczytać tylko Twój poradnik i nie zobaczą posta Woja ).

Reasumując, Twój poradnik "bazuje" na podszywaniu się i żeby nie wyjść na "złego" napisałeś post, że nie sugerujesz podszywania się pod marki, lecz w pierwszym poście to PROPONUJESZ.

@Edit
@[patrolpxd]
Nic złego mi nie zrobił, nie znam go nawet. Nie mam mu za złe, że napisał poradnik ( dobrze, że napisał ), lecz napisał coś, a później piszę że nie sugeruje podszywania się pod firmy, lecz już to zrobił, więc jeżeli ktoś mało rozgarnięty będzie postępował według tego poradnika to może mieć problemy.

RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - patrolpxd - 14-12-2017 15:20

(14-12-2017 15:04)Dante_/ napisał(a):  
(14-12-2017 12:04)broofie napisał(a):  Dziękuje za rozjaśnienie sytuacji niektórym użytkownikom Smile

Cytat:dostaliśmy zlecenie od Appla
To jest już "podszywanie" się, a i w Twoim poradniku ( pierwszy post ) SUGERUJESZ ludziom "zachęcanie" w przeróżny sposób
Cytat:wcisnąć jakąś bajeczkę abyśmy brzmieli wiarygodniej
( niektórzy mogą przeczytać tylko Twój poradnik i nie zobaczą posta Woja ).

Reasumując, Twój poradnik "bazuje" na podszywaniu się i żeby nie wyjść na "złego" napisałeś post, że nie sugerujesz podszywania się pod marki, lecz w pierwszym poście to PROPONUJESZ.
Tak czytam te Twoje posty mordeczko i się zastanawiam co złego zrobił Ci ten biedny broofie, że tak na niego najezdzasz? ;d Napisał poradnik, podpowiedział, nakreślił schemat. Przecież nikt Ci nie KAZE robić tego co napisał... Ktoś będzie chciał to spróbuje...

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

RE: Metoda e-mail submit pod USA i inne kraje - broofie - 14-12-2017 21:03

Chyba skonczs dyskusje z Dante bo kazdy jego post argumentuję cytatem z poradnika ;x tym bardziej, ze odpowiedz na swoje posty znajdzie wlasnie w poscie glownym, wystarczy ze zrozumieniem przeczytac metodę.