Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
dziennik - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: dziennik (/Temat-dziennik-152634)

Strony: 1 2 3

RE: ⚠ [Kompleksowy] dziennik 12-latka ⚠ - VoreCC - 29-11-2017 22:42

Irytuje mnie to, że mój własny skracacz linków pokazuje ~280 wejść w ciągu ostatnich 24h, a na eforsie jest tylko 100. No i ta konwersja Angel Tuż po tym jak zamieściłem wczoraj posta wpadł jeszcze jeden lead, więc powiedzmy, że dzisiejszy zarobek to 15 zł.
@[mgll] jestem na mat-fizie, zdaję infę, matmę i angielski. Jeśli uda mi się sprzedać to konto to raczej odłożę po prostu do samochodu, nie będę wliczał do zarobków Big Grin Marzy mi się Punto II FL albo Panda.
[Obrazek: HPJEQ28_Tum3uBzXWHyNNg.png]

RE: ⚠ [Kompleksowy] dziennik 12-latka ⚠ - VoreCC - 01-12-2017 20:18

Cześć, wczoraj nie mogłem zamieścić postu. Za to coś ruszyło z odnowieniami hej Chyba mam pomysł na nowy sposób promocji, zobaczymy jak wyjdzie.
[Obrazek: MEuXGrASTXmqzX8eBhyVPA.png]

RE: ⚠ [Kompleksowy] dziennik 12-latka ⚠ - VoreCC - 02-12-2017 21:13

W sumie nie wiem co napisać. Kompletnie nic związanego z pracą dziś nie robiłem. Popijam sobie yerba mate i chyba zrobię nocny maraton Family Guy'a.
[Obrazek: jg_xj6zYS1C6tTAQAHFitA.png]

RE: dziennik - VoreCC - 09-12-2017 10:50

W tygodniu nie robiłem nic. Właściwie moja "nisza" i tak działa tylko w weekendy, więc nie byłoby o czym pisać. Od poniedziałku do piątku zarobiłem 27 zł, głównie z odnowień i wejść które gdzieś się "zapodziały". Zmieniłem też tytuł tematu na bardziej pomysłowy.

Nie wiem czy ktoś to czyta, więc nie będę pisał, że dzisiaj zamierzam zapierdalać. No ale z czymś ruszę na pewno Jerk2

RE: dziennik - pspsga - 09-12-2017 19:46

Czytam Tongue

RE: dziennik - VoreCC - 14-01-2018 22:21

Ten tydzień był owocny, najważniejsze, że stabilny Huh A przygotowania do maturki tak sobie
[Obrazek: Fz0rBLm.png]

W dzisiejszym przeglądzie muzycznym Teleexpressu, uwaga, polski rap Lol Chociaż ten bynajmniej nie chujowy

RE: dziennik - VoreCC - 21-01-2018 23:52

Kolejny tydzień udany, może nie pod względem zarobków ale systematyczności. Do tej pory potrafiłem brać się za zarabianie w internecie raz na miesiąc, teraz jakoś lepiej to kontroluję i dniówki ~30zł z automatu są olbrzymim doładowaniem motywacji Idea

Wyklaryfikowały mi się też potrzeby, powoli wybieram studia, wiem że potrzebuję pieniędzy na mieszkanie, laptopa i pierwszy samochód. Wszystko chcę osiągnąć sam, odciążyć rodziców. Po maturze chcę jak najszybciej zrobić egzamin państwowy CAE żeby mieć szansę na pracę tłumacza języka angielskiego podczas studiów.

W tym tygodniu zarobiłem 205 zł + 80.25 zł pasywną afilacją LeadNetwork = w sumie 285.25 zł
[Obrazek: 4p_QaDGgRFCtEon7vXtYzA.png]

buziaki! hej

RE: dziennik - Zarobiony_Koles - 22-01-2018 06:20

Nie jesteś zniesmaczony 16 stycznia? Czemu taka różnica?

RE: dziennik - VoreCC - 22-01-2018 16:41

(22-01-2018 06:20)Zarobiony_Koles napisał(a):  Nie jesteś zniesmaczony 16 stycznia? Czemu taka różnica?

Właściwie to nie wiem, jak widzisz wyświetlenia były na mniej więcej takim samym poziomie. Uznałem to za margines błędu przy konwersji Jerk2

RE: dziennik - plrafcik - 22-01-2018 22:41

Masz swoją stronę czy po prostu wrzucasz linki na forum itp ? Tylko suby czy coś jeszcze?

Pozdrawiam i życzę szerokich łowów Smile