![]() |
dziennik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: dziennik (/Temat-dziennik-152634) |
RE: ⚠ [Kompleksowy] dziennik 12-latka ⚠ - VoreCC - 29-11-2017 22:42 Irytuje mnie to, że mój własny skracacz linków pokazuje ~280 wejść w ciągu ostatnich 24h, a na eforsie jest tylko 100. No i ta konwersja ![]() @[mgll] jestem na mat-fizie, zdaję infę, matmę i angielski. Jeśli uda mi się sprzedać to konto to raczej odłożę po prostu do samochodu, nie będę wliczał do zarobków ![]() ![]() RE: ⚠ [Kompleksowy] dziennik 12-latka ⚠ - VoreCC - 01-12-2017 20:18 Cześć, wczoraj nie mogłem zamieścić postu. Za to coś ruszyło z odnowieniami ![]() ![]() RE: ⚠ [Kompleksowy] dziennik 12-latka ⚠ - VoreCC - 02-12-2017 21:13 W sumie nie wiem co napisać. Kompletnie nic związanego z pracą dziś nie robiłem. Popijam sobie yerba mate i chyba zrobię nocny maraton Family Guy'a. ![]() RE: dziennik - VoreCC - 09-12-2017 10:50 W tygodniu nie robiłem nic. Właściwie moja "nisza" i tak działa tylko w weekendy, więc nie byłoby o czym pisać. Od poniedziałku do piątku zarobiłem 27 zł, głównie z odnowień i wejść które gdzieś się "zapodziały". Zmieniłem też tytuł tematu na bardziej pomysłowy. Nie wiem czy ktoś to czyta, więc nie będę pisał, że dzisiaj zamierzam zapierdalać. No ale z czymś ruszę na pewno ![]() RE: dziennik - pspsga - 09-12-2017 19:46 Czytam ![]() RE: dziennik - VoreCC - 14-01-2018 22:21 Ten tydzień był owocny, najważniejsze, że stabilny ![]() ![]() W dzisiejszym przeglądzie muzycznym Teleexpressu, uwaga, polski rap ![]() RE: dziennik - VoreCC - 21-01-2018 23:52 Kolejny tydzień udany, może nie pod względem zarobków ale systematyczności. Do tej pory potrafiłem brać się za zarabianie w internecie raz na miesiąc, teraz jakoś lepiej to kontroluję i dniówki ~30zł z automatu są olbrzymim doładowaniem motywacji ![]() Wyklaryfikowały mi się też potrzeby, powoli wybieram studia, wiem że potrzebuję pieniędzy na mieszkanie, laptopa i pierwszy samochód. Wszystko chcę osiągnąć sam, odciążyć rodziców. Po maturze chcę jak najszybciej zrobić egzamin państwowy CAE żeby mieć szansę na pracę tłumacza języka angielskiego podczas studiów. W tym tygodniu zarobiłem 205 zł + 80.25 zł pasywną afilacją LeadNetwork = w sumie 285.25 zł ![]() buziaki! ![]() RE: dziennik - Zarobiony_Koles - 22-01-2018 06:20 Nie jesteś zniesmaczony 16 stycznia? Czemu taka różnica? RE: dziennik - VoreCC - 22-01-2018 16:41 (22-01-2018 06:20)Zarobiony_Koles napisał(a): Nie jesteś zniesmaczony 16 stycznia? Czemu taka różnica? Właściwie to nie wiem, jak widzisz wyświetlenia były na mniej więcej takim samym poziomie. Uznałem to za margines błędu przy konwersji ![]() RE: dziennik - plrafcik - 22-01-2018 22:41 Masz swoją stronę czy po prostu wrzucasz linki na forum itp ? Tylko suby czy coś jeszcze? Pozdrawiam i życzę szerokich łowów ![]() |