![]() |
Pytanie dotyczace płatnych sygnałów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Pytanie dotyczace płatnych sygnałów (/Temat-Pytanie-dotyczace-platnych-sygnalow-152601) Strony: 1 2 |
RE: Pytanie dotyczace płatnych sygnałów - Meloman - 27-11-2017 19:01 (27-11-2017 17:44)dominno napisał(a):Muszę, bo osoby które naciągają na takie rzeczy nie zasługują na jakikolwiek szacunek.(27-11-2017 17:24)Meloman napisał(a): Dobra, naciągaczu @[dominno] leć z forum, tacy nie są tutaj mile widziany Coś jeszcze domorosły przestępco? ![]() RE: Pytanie dotyczace płatnych sygnałów - dominno - 27-11-2017 20:51 Mi się wydaje że tu zaszło jakieś nie porozumienie. Jeszcze raz mówię że nikogo nie naciągam. Podałem tylko usługę działającą na aplikacji telegram, która nie jest żadnym programem hypem itd i nie ma nic wspólnego tymi sygnałami opisanymi na początku w pierwszy poscie. Widze że nawet nie sprawdziłeś w internecie co to jest i jak działa i z góry mnie osądzasz. Ta rozmowa nie ma sensu i nie będę dalej jej kontynuować. Ja nikogo do niczego nie zmuszam ani nie namawiam. Mimo wszystko pozdrawiam RE: Pytanie dotyczace płatnych sygnałów - arielbtc90 - 01-04-2018 19:22 Link facet hub to link pushingowy... RE: Pytanie dotyczace płatnych sygnałów - autor12 - 03-04-2018 17:01 Prosty i przejrzysty system zasad jeśli kogoś dochody w jakimkolwiek systemie lub programie nie zwiększają się z poleconych a oferuje płatny udział czy dostęp by zarabiać miliony to ściema!!!!! Jeżeli ktoś ma biznes na którym zarabia choć by 10 tys zł miesięcznie nnie będzie dopuszczał konkurencji nawet za opłatą bo potem będzie ten biznes wart minimum o polowe mniej jeśli nie więcej . Czyste naciąganie jedyny jego dochód to z frajerów którzy płaca mu te 320zł reszta jest ryzykiem To jak sprzedawać system 100% lotka za 500zł po co?? Jak sam wyśle i zarobi miliony a nawet jak by sie chciał tym dzielic to nie chcial by pieniędzy RE: Pytanie dotyczace płatnych sygnałów - adam1986 - 12-04-2018 16:24 Jako osoba która obserwuje tego typu grupy i ludzi. Skwituje to krótko. Nie umiesz robić burgera to ucz jak go robić. Takie pajace to zazwyczaj cfaniaczki przechodzący z cloudmingow na sygnaly a wczesniej promujacy traficmonson czy inne gowna. Chcesz dobre sgynaly ? to sie ucz grać. Jak ktoś ma "sygnaly" to ich w zyciu nie podda. Tacy pajace co sprzedaja platne dostepy czy inne uslugi na granicy prawa istnieją tylko dlatego, że są owieczki ktore sadzą ze po 2 dniach znajda zlotego grala. Nie tędy droga. NIE MA METOD ZAROBKOWYCH DO GIELDY DZIALAJACYCH DLA MAS. @[meloman] za postawę szanuję i reputuje. RE: Pytanie dotyczace płatnych sygnałów - Cryptos - 13-04-2018 21:49 Wysyp płatnych grup przy krypto jest jak parę lat temu przy forexie RE: Pytanie dotyczace płatnych sygnałów - Zielnik - 14-04-2018 09:54 Wszystkie info są za darmo w sieci. Jak chcesz zapłacić to idz do normalnej firmy RE: Pytanie dotyczace płatnych sygnałów - Wojciechuuu - 22-04-2018 13:46 Typowa ściema. Jest wiele profili na fb która również oferują sygnały i są to profile prawdziwych osób, lecz nie spotkałem takiej oferty sygnałów która byłaby wystarczająco skuteczna. |