Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
24-latek na kryptowalutach - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: 24-latek na kryptowalutach (/Temat-24-latek-na-kryptowalutach-152594)

Strony: 1 2 3

RE: Żółtodziób na kryptowalutach - AnonimMilioner - 26-11-2017 21:31

Przecież jest napisane, że post był edytowany.

RE: Żółtodziób na kryptowalutach - lycho - 26-11-2017 21:38

(26-11-2017 21:06)pspsga napisał(a):  Jakby co ja do Ciebie nic nie mam ... , ale jaki ty masz czas na komputerze ???

Post wysłałeś w niedziele o 20:44 , a screen zrobiony jak na kompie jest 20:49 ??? Cool

Bo napisałem posta o 20:44, a potem go edytowałem i dorzuciłem zdjęcie.
Smile

RE: Żółtodziób na kryptowalutach - pspsga - 26-11-2017 22:05

Okej Wink

PS. Usuń kolor czerwony z pierwszego posta (przeczytaj dokładnie regulamin forum) Big Grin

RE: Żółtodziób na kryptowalutach - Xanter98 - 26-11-2017 22:12

Czas wszystko zweryfikuje, bez sensu hejtowac od razu, choc moglby dac refy dopiero jak cos osiagnie. Jak bedziesz dodawal w trakcie kupna posty i bedziesz wychodzil na + to na pewno wiele osob sie zglosi na prv Smile Niestety duzo jest osob, ktore chwala sie zarobkami (w prawie kazdej dziedzinie), a te zarobki sa glownie z refow.

RE: Żółtodziób na kryptowalutach - Rollem - 26-11-2017 23:04

(26-11-2017 22:12)Xanter98 napisał(a):  Czas wszystko zweryfikuje, bez sensu hejtowac od razu, choc moglby dac refy dopiero jak cos osiagnie. Jak bedziesz dodawal w trakcie kupna posty i bedziesz wychodzil na + to na pewno wiele osob sie zglosi na prv Smile Niestety duzo jest osob, ktore chwala sie zarobkami (w prawie kazdej dziedzinie), a te zarobki sa glownie z refow.

To mogę potwierdzić. Miałem już oferty reklamowania w sygnaturze, propozycje abym założył grupę z sygnałami (dość dużo takich propozycji) z abonamentem (w BTC oczywiście), propozycje dawania sygnałów osobom za % z zysku (tego najwięcej).

Nie jestem oczywiście od oceniania, a jako zdecydowanie grzeszna osoba nie jestem autorytetem moralnym, ale jednak zgodzę się, że dawanie reflinków i poradniki dot. kupna kryptowalut przez osoby, których doświadczenie to jedna transakcja kupna BTC, jedna sprzedaży, i potem kilka transakcji na altcoinach naprawdę nie zachęcają (przynajmniej mnie) do spróbowania, zwłaszcza przy nazwie tematu 'żółtodziób na kryptowalutach', ale nie jestem autorytetem, a już na pewno nie jestem autorytetem moralnym.

RE: Żółtodziób na kryptowalutach - Xanter98 - 26-11-2017 23:44

Popraw mnie, jeżeli się mylę, ale:

Zakładasz grupę z sygnałami(oczywiście mówię już o dużej grupie) > po zainwestowaniu w krypto(te najmniejsze, bo na bitcoina to nie wplynie na pewno) > dajesz info, ze zainwestowales > ludzie inwestuja > kurs idzie do gory

Wiadomo, ze trzeba miec juz do tego duuuza publike, ale przy tych najmniejszych krypto powinna cena wzrosnac?

RE: Żółtodziób na kryptowalutach - lycho - 27-11-2017 09:28

(26-11-2017 23:04)Rollem napisał(a):  
(26-11-2017 22:12)Xanter98 napisał(a):  Czas wszystko zweryfikuje, bez sensu hejtowac od razu, choc moglby dac refy dopiero jak cos osiagnie. Jak bedziesz dodawal w trakcie kupna posty i bedziesz wychodzil na + to na pewno wiele osob sie zglosi na prv Smile Niestety duzo jest osob, ktore chwala sie zarobkami (w prawie kazdej dziedzinie), a te zarobki sa glownie z refow.

To mogę potwierdzić. Miałem już oferty reklamowania w sygnaturze, propozycje abym założył grupę z sygnałami (dość dużo takich propozycji) z abonamentem (w BTC oczywiście), propozycje dawania sygnałów osobom za % z zysku (tego najwięcej).

Nie jestem oczywiście od oceniania, a jako zdecydowanie grzeszna osoba nie jestem autorytetem moralnym, ale jednak zgodzę się, że dawanie reflinków i poradniki dot. kupna kryptowalut przez osoby, których doświadczenie to jedna transakcja kupna BTC, jedna sprzedaży, i potem kilka transakcji na altcoinach naprawdę nie zachęcają (przynajmniej mnie) do spróbowania, zwłaszcza przy nazwie tematu 'żółtodziób na kryptowalutach', ale nie jestem autorytetem, a już na pewno nie jestem autorytetem moralnym.

Po pierwsze: nie widzę związku w tym, że trzeba mieć doświadczenie w inwestowaniu w krypto, żeby dawać reflinki.
Po drugie: nazwa tematu ma na celu pokazać, czy niedoświadczona osoba jest w stanie zarobić na krypto i pewnie ją zmienię jeśli będę umiał więcej Smile

A tymczasem:

70 OMG # 7,6$/8,81$ (84,7 $)
219,54 Aventus # 2,63$/3,16$ (115 $)

0,10 BTG sprzedałem po 342,4$ (34,24 $) - BTG miałem z forka BTC

Suma - 1343,32 $

[Obrazek: meffkqi2eit2.png]

Kupiłem:
2775,16 Ripple # 0,249$
Pozostało: 651,71 $

Dokupiłem jeszcze:
174,91 ETP # 3,72$

Pozostało: 0 $

RE: Żółtodziób na kryptowalutach - lycho - 28-11-2017 17:46

Sprzedałem:

2775,16 Ripple # 0,249$/0,264$ (40,2 $)

Kupiłem:

18,94 NEO # 38,59$

[Obrazek: e0l6fwkeqxpn.png]

RE: 24-latek na kryptowalutach - lycho - 07-12-2017 12:11

Sprzedałem:

175 ETP # 3,72$/2.01$ (299 $) - Za długo to trwa. Trzeba ciąć straty.

Kupiłem:

112,1 IOTA # 3,12 $

Trzymam dalej:

18,92 NEO # 38,59 $

[Obrazek: io5jtjxd1e8o.png]

RE: 24-latek na kryptowalutach - ~eL - 07-12-2017 13:03

Dziennik mi się podoba bo zacząłeś od takich przyziemnych stawek na które w sumie każzdy może sobie pozwolić.
Fajnie by było gdyby wpisy pojawiały się trochę częściej.
z IOT trochę późno kupiłeś. Można było na tym sporo zarobić a teraz póki co leci no ale myślę że powinno odbijać już powoli także pewnie zarobisz.
Powodzenia ! Smile