Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Poradnik (/Temat-Poradnik-15251)

Strony: 1 2

RE: Poradnik - Yanke$ - 23-10-2010 15:23

Ja również posiadam oba poradniki z obu korzystam. Jak widać poradnik wydał się kontrowersyjny. Mógłbym to roztrzygnąć - propozycja recenzji nadal aktualna.

RE: Poradnik - plove - 23-10-2010 15:50

Poradniki wam nic nie dają jak nie umiecie stworzyć własnej metody, dlatego ja już swoja mam i takową sprzedaję.

RE: Poradnik - Luq333 - 06-11-2010 13:36

I co kupił już ktoś.Przydałaby się recenzja bo jak na razie to nie jestem pewny czy opłaca się kupić.

RE: Poradnik - plove - 06-11-2010 14:32

(06-11-2010 13:36)Luq333 napisał(a):  I co kupił już ktoś.Przydałaby się recenzja bo jak na razie to nie jestem pewny czy opłaca się kupić.

Temat jest nieco nie aktualny, bo cena się zmieniła i metoda nieco się zmieniła, wszystko tutaj:
http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=16149

RE: Poradnik - kojak - 16-11-2010 13:47

Cytat:Ile za poradnik? 2$? Bo tymcio czy bombaj mają naprawdę dobry poradnik, zarabiają po 1,5k$ miesięcznie. Ty zarobiłeś 300$?

Bombaja poradnika nie widziałem ale poradnik tymka czemu tak zachwalacie?Za ładne obrazki?Połowa poradnika to jak zarejestrować sie na YT i wstawić awatar i zebrać pare znajomych z machinimy czy subskrybcji a druga połowa to w skrócie to zeby szukać dobrych filmików na YT i pobrać je i wstawić na swoje konto no i dodać fejk linka i potem linkiem do filmiku pospamowac gdzieś ale już nie pisze gdzie żeby było wiecej wyświetleń.Wszystko jasne oczywistości.Pewnie że on zarabia może po 1,5k ale wam tego nigdy nie powie-od kogo filmiki podprowadza i edytuje i jak dobrze promuje dokladnie bo by stracił na tym.Juz nie wspomnę o tym że na końcu poradnika pisał że będzie co tydzień wysyłał co jest na topie a trzeba go bylo na privie gnębić i to cięzko podobno.A co do plove to mysle że nie zarobicie mniej na tym poradniku niż na poradnikach tych ,,biznesmenów" Pozdro i bez napinki,wyrażam swoją opinię na ten tematJerk2