Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Oszust na forum - f.bienkowski - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Oszust na forum - f.bienkowski (/Temat-Oszust-na-forum-f-bienkowski-152430)

Strony: 1 2

RE: Oszust na forum - f.bienkowski - lolinho - 20-11-2017 15:10

[Obrazek: Przechwytywanie.png]
pozdrawiam Smile

patttson, może jeszcze hasło mam podać żeby sobie kolega wszedł na moje konto i wyskrobał na kolejny bon? Big Grin

Zresztą proszę zwrócić uwagę, wpłaca tylko bonami, pewnie tymi które wyłudza co chwile Wink

RE: Oszust na forum - f.bienkowski - Stworkowaty - 20-11-2017 15:20

Założenie nowego konta na bet-at-home to 2 minuty... Więc ciężko będzie tu do czegoś dojść.

RE: Oszust na forum - f.bienkowski - lolinho - 20-11-2017 15:26

Pokazuje się tylko numer konta a nie dane dotyczące imienia i nazwiska, nie będę tutaj przedstawiał swojego numeru konta, żeby udowodnić że mnie przewalono na 30zł...

jeżeli administracja będzie chciała żebym przedstawił taki screen to okej, nie ma problemu ale nie chce żeby takie informacje dostały się w niepowołane ręce

RE: Oszust na forum - f.bienkowski - Xanter98 - 21-11-2017 22:35

Nie rozumiem strachu przed podawaniem swojego numeru konta. W najgorszym wypadku Ci ktoś na nie wpłaci pieniądze... no chyba, że boisz się skarbówki i nieujawnionych dochodów Jerk2

RE: Oszust na forum - f.bienkowski - lolinho - 22-11-2017 16:59

Różnie bywa, ja nie chce podawać i tyle, mam do tego prawo
poza tym chyba widać kto miał rację, kolega bienkowski już się na forum nie pojawił