Captcha - irytujący problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Captcha - irytujący problem (/Temat-Captcha-irytujacy-problem-152361) Strony: 1 2 |
RE: Captcha - irytujący problem - Fidziak30 - 13-12-2017 03:07 Cytat:a np. jeśli wchodzisz na stronę alltube.tv to masz tak ze wiatraki się załączają w lapku i zużycie procesora skacze do 95-99% pamięć też skacze... dziwne bo mam tak od 3-4 dni a nigdy tak nie było mam Asus rog g750. U mnie nic takiego się nie dzieje, Cytat:Ja bym spróbował wyczyścić wszystkie możliwe dane przeglądarki. Robię to każdego dnia ;-) na razie póki co jakoś daję radę, czasem wchodzi czasem nie, czasami jest tak że wystarczy raz zaznaczyć, ale to przeważnie na stronach zweryfikowanych, na faucetach i innych bzdetach, własnie jest taki problem, jest taka fajna gierka VirtualPub, tam mam częsty problem hehe, o PaidVerts już wspominałem ;-) Cytat:PS. Screen który wrzuciłeś kompletnie mnie rozwaliłRzuciło mnie to na kolana przyznam |