Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
BitBay.net - Opis najlepszej gieły kryptowalut - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: BitBay.net - Opis najlepszej gieły kryptowalut (/Temat-BitBay-net-Opis-najlepszej-giely-kryptowalut-152355)

Strony: 1 2

RE: BitBay.net - Opis najlepszej gieły kryptowalut - AnonimMilioner - 16-11-2017 22:02

O dzięki. Zaraz poprawie.

RE: BitBay.net - Opis najlepszej gieły kryptowalut - zaklinakase - 16-11-2017 22:11

Może dlatego, że wklejanie ukrytych reflinków lub robienie błędów w czystych linkach jest bardzo często popełniane na tym forum? A nie każdy chce wspomóc drugą, nieznajomą osobę.

A tak ogólnie to liczyłem na coś lepszego, początek dobrze się zaczynał, a dalej to tylko ładne zdjęcia powklejane. Tytuł mylący, bitbay jest na 20 miejscu wg obrotu. W dodatku bitbay ma wyższe prowizje na tle konkurencji, dla Taker'a 0,43% Maker'a 0,30% (porównuje do krakena, bittrexa, bitfinex'a oraz poloniex'a)

RE: BitBay.net - Opis najlepszej gieły kryptowalut - rachman - 16-11-2017 22:15

(16-11-2017 21:54)Guxinimod napisał(a):  Ludzie jaki macie problem z tymi reflinkami?... Zazdrość na każdym kroku -.-
Chłopaku nikt z refami nie ma problemu tylko autor tematu widocznie problem ma z regulaminem facepalm Mówi on jasno żeby dawać czysty i ref bez maskowania więc...
Skoro już są zasady by nie było burdelu to miło jest je stosować.

RE: BitBay.net - Opis najlepszej gieły kryptowalut - AnonimMilioner - 16-11-2017 22:24

(16-11-2017 22:11)zaklinakase napisał(a):  Może dlatego, że wklejanie ukrytych reflinków lub robienie błędów w czystych linkach jest bardzo często popełniane na tym forum? A nie każdy chce wspomóc drugą, nieznajomą osobę.

A tak ogólnie to liczyłem na coś lepszego, początek dobrze się zaczynał, a dalej to tylko ładne zdjęcia powklejane. Tytuł mylący, bitbay jest na 20 miejscu wg obrotu. W dodatku bitbay ma wyższe prowizje na tle konkurencji, dla Taker'a 0,43% Maker'a 0,30% (porównuje do krakena, bittrexa, bitfinex'a oraz poloniex'a)

Ale bitbay jest najlepszą giełdą w Polsce a nawet w Europie.

Na bitbay nie ma zysków z reflinków dopóki osoba się nie zarejestruje z refa i nie wpłaci tam pieniędzy.

Jak dla mnie prowizja wygląda na bardzo małą, nie powiedziałem, że jest najmniejsza.

Czy znasz lepszą giełdę FIAT na Krypto niż Bitbay.net?

(16-11-2017 22:15)rachman napisał(a):  
(16-11-2017 21:54)Guxinimod napisał(a):  Ludzie jaki macie problem z tymi reflinkami?... Zazdrość na każdym kroku -.-
Chłopaku nikt z refami nie ma problemu tylko autor tematu widocznie problem ma z regulaminem facepalm Mówi on jasno żeby dawać czysty i ref bez maskowania więc...
Skoro już są zasady by nie było burdelu to miło jest je stosować.

Poprawione, nie ma problemu.

RE: BitBay.net - Opis najlepszej gieły kryptowalut - Shadecaster2 - 16-11-2017 22:44

Jestem na tej giełdzie od paru miesięcy i mogę stwierdzić że jest to beznadziejna giełda nie polecam jej nawet dla początkujących

RE: BitBay.net - Opis najlepszej gieły kryptowalut - rachman - 17-11-2017 10:55

@Shadecaster2 czemu tak sądzisz, opisz swoje doświadczenia wielu skorzysta. Znasz jakąś lepszą z możliwością wypłat gotówki itp.?

RE: BitBay.net - Opis najlepszej gieły kryptowalut - DENON - 17-11-2017 16:03

(16-11-2017 22:44)Shadecaster2 napisał(a):  Jestem na tej giełdzie od paru miesięcy i mogę stwierdzić że jest to beznadziejna giełda nie polecam jej nawet dla początkujących

Ja się nie zgodzę z tą opinią i uważam , że na początek przygody z kryptowalutami Polska giełda bitbay jest bardzo dobra. Minusem jest tylko mała ilość walut do wyboru.

RE: BitBay.net - Opis najlepszej gieły kryptowalut - polakos - 17-11-2017 19:12

temat już jest spaduwa

RE: BitBay.net - Opis najlepszej gieły kryptowalut - Hybrid1990 - 17-11-2017 19:25

Nieumiejętność korzystania z opcji szukaj / umyślne stworzenie tematu o serwisie który jest już opisany na forum. +20%

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.