Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukuję doświadczonego mentora który pomoże w zarabianiu kryptowalut - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Poszukuję doświadczonego mentora który pomoże w zarabianiu kryptowalut (/Temat-Poszukuje-doswiadczonego-mentora-ktory-pomoze-w-zarabianiu-kryptowalut-152350)

Strony: 1 2 3

RE: Poszukuję doświadczonego mentora który pomoże w zarabianiu kryptowalut - Captain - 17-11-2017 11:15

(17-11-2017 10:39)radek0389 napisał(a):  
(17-11-2017 10:02)helix napisał(a):  Dla mnie to minimum to 30 zł nie mam dużych wymagań.I jak ktoś ma jakie sprawdzone kryptowaluty i wypłacane gdzie można zarobić.

A 30 zł miesięcznie na początek cię satysfakcjonuje?

Jak pewne, bez ryzyka to ja chętnie wezmę Lol

RE: Poszukuję doświadczonego mentora który pomoże w zarabianiu kryptowalut - helix - 17-11-2017 11:54

Tak jak najbardziej mnie interesuje

RE: Poszukuję doświadczonego mentora który pomoże w zarabianiu kryptowalut - radek0389 - 17-11-2017 12:17

To moja propozycja jest prosta i nie wymaga inwestycji. Biorąc pod uwagę ceny energii elektrycznej, wyłącz czajnik bezprzewodowy, krajalnice do chleba i przede wszystkim komputer i router do neta. Te 3 dychy powinny ci wpaść. Przy tej ostatniej pozycji skorzystasz zarówno ty finansowo jak i cała tutejsza społeczność! Polecam!

RE: Poszukuję doświadczonego mentora który pomoże w zarabianiu kryptowalut - patttson - 17-11-2017 13:09

Chyba nie jestem gotowy na takie poświęcenie smutny

RE: Poszukuję doświadczonego mentora który pomoże w zarabianiu kryptowalut - Zozus - 17-11-2017 14:22

Macie coś ciekawego to wyślijcie

RE: Poszukuję doświadczonego mentora który pomoże w zarabianiu kryptowalut - helix - 18-11-2017 10:38

I nie ma konkretnej odpowiedzi tyło jak zwykle głupie komentarze.

RE: Poszukuję doświadczonego mentora który pomoże w zarabianiu kryptowalut - twardy - 18-11-2017 11:07

Jakie pytanie takie komentarze. Szukasz doswiadczonego mentora w klikaniu BTC na kranikach? To juz nie te czasy. Doswiadczony mentor BTC siedzi na gieldzie i handluje walutami - na to potrzebujesz pieniedzy.

RE: Poszukuję doświadczonego mentora który pomoże w zarabianiu kryptowalut - zaklinakase - 18-11-2017 11:56

Zarabianie bez inwestycji i bez żadnego wkładu włożonego przez człowieka w wytworzenie danego dobra jest trudne.

Bez inwestycji możesz poświęcać swój czas by zarobić na różnych kranikach pół grosza za kliknięcie i tak przez cały dzień zarobisz od paru groszy do kilku złoty (z wyjątkiem przypadku, gdy rozwinąłeś "swoje klikanie" i dołączyła do ciebie większa masa ludzi klikająca za te parę groszy)

Bez inwestycji to możesz grać w jakieś kości, gdzie dają np. co 5 minut bonus 200 satoshi, i grając na prawdopodobieństiwe wygranej 0.01% jakimś 'cudem' uda Ci się wygrać te powiedzmy 500zł.

Przyoszczędź parę złotych, skoś trawnik sąsiadowi, wyprowadź jego bydle na spacer, napisz parę ogłoszeń, że podejmiesz się pracy w miarę Twoich umiejętności. Otrzymasz parę złotych i jak będziesz dalej zainteresowany tematem kryptowalut zainwestuj w siebie, w giełdę, w kopanie lub inne mniej lub bardziej sprawdzone sposoby na zarobienie.

RE: Poszukuję doświadczonego mentora który pomoże w zarabianiu kryptowalut - dimsons - 24-12-2017 22:25

ja moge coś tam podpowiedzieć ale nie za darmo Smile
nie powiem o moich "sposobach" , bo zanim tego się nauczyłem to kilkaset złotych musiałem stracić (zanim wypracowałem system)

RE: Poszukuję doświadczonego mentora który pomoże w zarabianiu kryptowalut - helix - 30-12-2017 14:04

A ile trzeba zainwestować i gdzie na jakich kranikach?