![]() |
Zostawiła mnie dziewczyna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zostawiła mnie dziewczyna (/Temat-Zostawila-mnie-dziewczyna-152321) |
RE: Zostawiła mnie dziewczyna - limak5 - 16-11-2017 13:15 (16-11-2017 12:16)Adwez napisał(a): Po trzecie: Weź się w garść i zamiast płakać do poduszki, to poczytaj poradniki o zarabianiu przez internet. Może nie będzie dziewczyny, za to forsa będzie ![]() RE: Zostawiła mnie dziewczyna - fusek - 16-11-2017 13:18 (16-11-2017 13:15)limak5 napisał(a):A jak forsa bedzie to i laski beda.(16-11-2017 12:16)Adwez napisał(a): Po trzecie: Weź się w garść i zamiast płakać do poduszki, to poczytaj poradniki o zarabianiu przez internet. Mlody jestes co zdobyles to Twoje. RE: Zostawiła mnie dziewczyna - sheko12 - 17-11-2017 10:47 Większość kobiet taka jest, one maja swoje gry, żyją pod wpływem emocji, sprawdzają, czy jesteś cos wart, czy jesteś w stanie zapewnić jej emocje, testują zachowanie. Każda kobieta pragnie emocji, chce, aby coś się działo, a jak facet żyje rytuną, to ona go zdradzi, bo znajdzie się koleś który jej te emocje zapewni. Mam znajomego który pracuje w takim korpo, w biurowcu, na swoim piętrze wszyscy są w dobrych relacjach, często gęsto jest tak, że oni siebie po pracy wzajemnie rozwożą do domów, jak ktoś ma auto, znajomy mi mówił, że już 3 dziewczyny, mężatki, dwójka/trójka dzieci coś chciały od niego więcej, albo mówil mi, jak to się mu zwierzały, że mają nude, a facet nie raczy starać się w łóżku ![]() Prezenty, przeprosiny, to nic nie znaczy, jak będziesz teraz ja błagał, przepraszał, prosił, jeszcze bardziej się pogrążysz, ona ma na Cie tak wywalone, że sobie nie dajesz sprawy ![]() Może...gdybyś nie był jej pieskiem, dziś dalej uważałbyś sie za szczęsliwego, zresztą, pomijajac już fakt, że uzależniasz swoje szczęście od kobiety, bo to już inna bajka ![]() Musisz też zdać sobie sprawe z tego, że Ty też jesteś winny, lepiej zgonić na kobietę, ale warto jednak się zastanowić, co zrobiliśmy, gdzie popelniliśmy błąd ![]() Miej jaj, by podejść do nowej laski na ulicy i poznać ją, wziąć numer, umówić się na randkę, zanim sam siebie pogrążysz i jeszcze bardziej oszukasz ![]() RE: Zostawiła mnie dziewczyna - Captain - 17-11-2017 11:12 Tak mu doradzacie, a tymczasem na 50% to marketing szeptany, pewnie chodzi o tą książkę. Koleś nowe konto założył na forum o zarabianiu, 3 posty i już taki temat, w dodatku nie na temat. I nawet nie zagląda tu już i nic więcej się nie udziela... RE: Zostawiła mnie dziewczyna - rachman - 17-11-2017 11:16 A co się przejmujesz. Może ktoś inny skorzysta jak będzie miał problemy z laską na którą nie umie spojrzeć z dystansu ![]() ![]() RE: Zostawiła mnie dziewczyna - Zaperr44 - 17-11-2017 12:55 Haha przecież ten tekst "Kocham Cię ale nie mogę z tobą być" to podstawa każdej baby ![]() Ja miałem to samo i było to same tłumaczenie,rezultat? Znalazła sobie innego a chodziło tylko o to żeby skończyć to w pokojowym nastawieniu dlatego takie teksty się pojawiają ja się zbierałem pół roku i dopiero zrozumiałem tak naprawdę co to znaczy, życze i tobie powodzenia ![]() RE: Zostawiła mnie dziewczyna - Adwez - 17-11-2017 13:30 Dziwne, że gość wszedł na forum się wyżalić, a następnie nawet nie raczy nikomu odpisać. Kto wie..może nawet nie czyta tego, co mu odpowiedzieliśmy. Tylko mi się wydaje, że to nie jest normalne ? Coraz więcej jest osób w tym czasach o słabej psychice. ![]() RE: Zostawiła mnie dziewczyna - Artinesse - 17-11-2017 13:31 To ja chyba chłopem jestem ![]() U mnie w życiu jest na odwrót. Ja robię za faceta w związku a facet to nie zdecydowana panienka, która sama nie wie co chcę, mówi co jej wygodnie, ale przecież tak bardzo kocha i mu zależy. Życie jest przewrotne ![]() RE: Zostawiła mnie dziewczyna - precell - 17-11-2017 13:36 (17-11-2017 10:47)sheko12 napisał(a): Większość kobiet taka jest, one maja swoje gry, żyją pod wpływem emocji, sprawdzają, czy jesteś cos wart, czy jesteś w stanie zapewnić jej emocje, testują zachowanie. Każda kobieta pragnie emocji, chce, aby coś się działo, a jak facet żyje rytuną, to ona go zdradzi, bo znajdzie się koleś który jej te emocje zapewni. Widzę, że znasz się na rzeczy. Interesujesz się PUA? ![]() RE: Zostawiła mnie dziewczyna - fusek - 17-11-2017 13:57 (17-11-2017 11:12)Captain napisał(a): Tak mu doradzacie, a tymczasem na 50% to marketing szeptany, pewnie chodzi o tą książkę. Koleś nowe konto założył na forum o zarabianiu, 3 posty i już taki temat, w dodatku nie na temat. I nawet nie zagląda tu już i nic więcej się nie udziela...Spokojnie. Przeciez to pudelek lub bravo; kazdy ma prawo wyzalic sie tym co mu akurst na sercu lezy |