Jak ocenicie mój blog - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak ocenicie mój blog (/Temat-Jak-ocenicie-moj-blog-152266) Strony: 1 2 |
RE: Jak ocenicie mój blog - Infiltrator - 09-12-2017 12:20 Myślę że Google szybko zdejmie Ci bloga, za udostępnienianie filmów. Ponadto strasznie słabo wygląda to graficznie. Kolory się gryzą, nagłówki są nieczytelne. "Blogspot" w domenie wygląda nieprofesjonalnie i nie budzi zaufania. Lepiej będzie jak kupisz sobie domenę i hosting. Naprawdę da się to zrobić za bardzo małe kwoty. Szczególnie teraz, bo przed świętami będzie dużo promocji. Znajdź jakiś szablon pod Wordpressa, kogoś kto Ci go zrobi, lub nawet spróbuj sam coś ładnego stworzyć. Nie dawaj tak kontrastujących kolorów, ciężko się na to patrzy. Najlepiej wybierz sobie 2-3 barwy które będą przeważały na stronie i się ich trzymaj. Zdjęcie jako tło nie zawsze jest dobrym pomysłem. Teraz na stronach dominuje minimalizm i przestrzeń. I popracuj nad układem elementów na stronie. To tyle ode mnie, powodzenia! A, i koniecznie skróć domenę. Jest nie praktyczna i za długa. Lepsze są takie typu: 'oglądamy.net', 'filmy24.pl' itp. Pokombinuj - napewno coś się znajdzie. Jak chcesz oszczędzić na domenie, to zajrzyj na freenom.com - tam są domeny za darmo. Jak ocenicie mój blog - Artinesse - 02-03-2018 14:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |