Pozycjonowanie strony - low competition kw - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pytania i Problemy dotyczące SEO (/Forum-Pytania-i-Problemy-dotyczace-SEO-400) +--- Wątek: Pozycjonowanie strony - low competition kw (/Temat-Pozycjonowanie-strony-low-competition-kw-152173) Strony: 1 2 |
RE: Pozycjonowanie strony - low competition kw - churel - 29-11-2017 16:08 (29-11-2017 05:36)VNMX. napisał(a):Ewentualnie możesz szukać Rankujących miejscówek, ale to już jest wyższa zabawa.(28-11-2017 16:13)churel napisał(a):Okej, czyli szukanie domen, kupno, czekanie, i potem linkowanie?(09-11-2017 02:19)VNMX. napisał(a): Cześć! Tutaj daje przykład : Na czerwono domeny niby mocno podlinkowane. Jedna domena z top5 jest moja i zaręczam ci że ahrefs nie dużo minął się z prawdą góra o 2-3RD a piszę to ponieważ ktoś może mi zarzucić ze strony są linkowane z PBN których ahrefs nie wyłapie bo mają blokadę. Pozycjonowanie strony - low competition kw - VNMX. - 29-11-2017 16:10 Ale na tych expired trzeba odbudować content który tam wcześniej był i tak dalej? Czy jak? Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka RE: Pozycjonowanie strony - low competition kw - master4 - 29-11-2017 23:05 Pierwszym krokiem jest optymalizacja witryny, dobre teksty,słowa kluczowe, tagi, opisy obrazków, szybkość działania strony, widok mobilny. Są różne narzędzia do sprawdzania też kodu. Jeśli to wszystko wykonałeś i masz wysokie wyniki to polecam poradniko dziennik użytkownika vasaki, " Tutorial Czyli wybijamy Resident Evil VII Biohazard by Panda". To pomoże Ci zwiększyć wiedzę, ważne żebyś też poszukał dodatkowych informacji miejsc do linkowania/robienia zaplecza. |