Potrzebne w miarę ogarniete serwisy CPA, PPA, CPM itp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Potrzebne w miarę ogarniete serwisy CPA, PPA, CPM itp (/Temat-Potrzebne-w-miare-ogarniete-serwisy-CPA-PPA-CPM-itp-152150) |
RE: Potrzebne w miarę ogarniete serwisy CPA, PPA, CPM itp - broofie - 08-11-2017 21:34 (08-11-2017 14:27)khryme napisał(a): Serwisem CPA który pasuje do punktów 2, 4, 5, 6 jest CPAgrip.Tyle, ze konwersja na e mail submit jest tragiczna. Wynika z tego, ze o ile same serwisy nie tna to reklamodawcy musza i to dosc intensywnie. No chyba, ze jest tutaj ktos kto zarabia na e mail submit i ma konwersje powyzej 10% to niech sie pochwali RE: Potrzebne w miarę ogarniete serwisy CPA, PPA, CPM itp - Blasterm92 - 08-11-2017 22:49 Mi się po prostu wydawało że łatwiej jest zaliczyć leada z email submit niż z sub sms, bo mało kto wysyłą sms a maila to daje każdy Czyli to przez was musiałem czasem czyscic kompa ccleanerem Wracając do tematu to wychodzi na to że jeśli chodzi o ruch desktopowy to cpagrip, jeśli mobilny to ogads, natomiast jeśli o cpi chodzi to cinstaller,tak? A co z takimi serwisami jak np cpa lead, cpa build, lead network leadmore itp? nie sa warte swojej uwagi bo te które był wcześniej wymienione w tym temacie po prostu sa lepsze, wyplacalne i nie warto zwracac uwagi na inne, czy dobrze rozumiem ? A jeśli chodzi o typowy serwis ppa, np sharecash ? on tez ma w swoich uslugach wylacznie premium sms? RE: Potrzebne w miarę ogarniete serwisy CPA, PPA, CPM itp - khryme - 08-11-2017 23:02 Z innych serwisów cpa nie korzystałem Wiec się nie wypowiem, ale serwisy PPA oferują jedynie sub SMS i SMS Premium, ewentualnie potwierdzenie karty kredytowej, nie znajdziesz tam ofert typu e-mail submit lub pobieranie aplikacji RE: Potrzebne w miarę ogarniete serwisy CPA, PPA, CPM itp - Blasterm92 - 08-11-2017 23:07 a na ogads jest cos takiego jak content locker, trzeba wypelnic jedna oferte by odblokować content, czyli jak ktos chce pobrać plik a ja go zablokuje content lockerem, i ta dana osoba bedzie musiala wypelnic ta oferte, a ja za to mam hajs tak? RE: Potrzebne w miarę ogarniete serwisy CPA, PPA, CPM itp - twardy - 08-11-2017 23:18 Tak. RE: Potrzebne w miarę ogarniete serwisy CPA, PPA, CPM itp - Blasterm92 - 08-11-2017 23:36 No to o takie coś mi ciągle chodziło ludzie... a wy mi tylko ze sms premium i wszystko, dopiero sie wdrażam w zarabianie w internecie i nie znam wszystkich pojęć, a dużo jest za wypełnienie takiej oferty content locker bądź captcha locker? domyślam się że to są sprawy groszowe ale nigdzie nie mogę znależć informacji na ten temat RE: Potrzebne w miarę ogarniete serwisy CPA, PPA, CPM itp - twardy - 08-11-2017 23:42 W zaleznosci od kraju, jakies Indie czy inne gownokraje to za leada kilka centow. Z tego co widze na ogads to za leada z USA ~60 centow. Biorac pod uwage, ze te oferty sa darmowe to i konwersja potrafi latac w okolicach 50%. RE: Potrzebne w miarę ogarniete serwisy CPA, PPA, CPM itp - Blasterm92 - 08-11-2017 23:45 A mógłbys mi powiedzieć gdzie to sprawdziłeś? bo przeszukałem całe ogads i nic nie widzę na temat tych stawek. Ale dzięki za pomoc, macie chłopaki reputy Dobra to juz mam na oku większość serwisów z których będę korzystał, zostało mi tylko do wybrania CPM, a z tym podobno najgorzej RE: Potrzebne w miarę ogarniete serwisy CPA, PPA, CPM itp - twardy - 08-11-2017 23:47 W zakladce "All Offers". RE: Potrzebne w miarę ogarniete serwisy CPA, PPA, CPM itp - Blasterm92 - 08-11-2017 23:57 U mnie w zakładce All Offers nie ma nic o captchy ani content lockerze, jedynie pin i 6 innych kategorii, email, lead itp Już mniejsza o to, jutro może gdzieś to znajdę bo dziś juz muszę lecieć. Jeszcze raz dzięki za pomoc i pozdrawiam. |