Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? (/Temat-Gdzie-za-darmo-wypozycjonowac-strone-w-wyszukiwarce-152143)

Strony: 1 2 3 4

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - lechoo - 08-11-2017 09:41

Ja pomogę.
Niech Pan @helix zoptymalizuje sobie treść strony na frazę "czyszczenie butów pierdząca wólka" (lub podobną) - jestem pewien, że po paru dniach znajdzie się w top 3. (bezkosztowo)
Pytanie tylko: ile osób szuka takiego hasła w google?

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - lechoo - 08-11-2017 12:00

(08-11-2017 09:41)lechoo napisał(a):  Ja pomogę.
Niech Pan @helix zoptymalizuje sobie treść strony na frazę "czyszczenie butów pierdząca wólka" (lub podobną) - jestem pewien, że po paru dniach znajdzie się w top 3. (bezkosztowo)
Pytanie tylko: ile osób szuka takiego hasła w google?
Kilka godzin minęło i oto efekt. Pierwsza strona na liście wyników wyszukiwania klik

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - helix - 08-11-2017 14:12

Bez głupich komentarzy bo napiszę do admina żeby ci dali bana.

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - maniek250 - 08-11-2017 19:49

Oho zaczynają się groźby Lol
za darmo wypozycjonować można swymi umiejętnościami

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - toms - 08-11-2017 20:30

@Maniek250 za darmo się nie da, bo tracisz czas, a czas to pieniądz Big Grin można ewentualnie bez inwestycji bazując na własnych umiejętnościach, ale to w dalszym ciągu nie będzie za darmo.

@helix nie ma czegoś takiego, co za darmo wypozycjonuje Ci stronę, jeśli ty sam nie masz o SEO pojęcia. Czytaj forum, zdobywaj wiedze, a przekonasz się o czym pisze. Koledzy mają polewke bo nie oszukujmy się, pytanie było głupie... to jak byś zapytał jak zostać bogatym..

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - rachman - 08-11-2017 22:17

@toms musiałeś zakapować dziadu Jerk2
Wink

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - toms - 08-11-2017 22:28

@rachman musiałem szybko sytuacje wyjaśnić bo się nerwowo zaczęło robić, sam się bana przez chwile obawiałem Jerk2

PS. A poza tym musze nabić szybko 50 postów by sygnaturke zmienić.. To nie to żebym dumnym użytkownikiem forum nie był, ale swoją przygodę z SEO zaczynalem od katalogów i pozycjonowaniem w sygnaturkach właśnie i stad tez takie zboczenie zawodowe się we mnie obudziło Big Grin To tak jak by alfonsem być i za darmo nie podziałac Big Grin

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - rachman - 08-11-2017 22:30

ojtam ojtam Wink on też pewnie żartował Wink

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - toms - 08-11-2017 22:35

No mam nadzieje, bo ewidentnie zapachniało układami u admina Jerk

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować stronę w wyszukiwarce? - rachman - 08-11-2017 22:36

Serio, serio? Admin zabity:
http://zarabiam.com/Temat-Gdzie-za-darmo-wypozycjonowac-strone-w-wyszukiwarce-152143?pid=1729066#pid1729066