Zmiana nazwy + połączenie FP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Zmiana nazwy + połączenie FP (/Temat-Zmiana-nazwy-polaczenie-FP-151990) Strony: 1 2 |
RE: Zmiana nazwy + połączenie FP - polskitrader - 06-12-2017 20:56 Kupiłem Fanpage 22tys fanów, czy dawno? w październiku mi się udało skończyć zmienianie nazwy teraz niedawno zrobiłem fanpage z konta na 5tys, po 4 tygodniach dopiero mogłem dodać do nazwy fanpage kolejne człony, teraz muszę usunąć imię i nazwisko a później chyba pójdzie na sprzedaż, bo już to co na nim wygenerowałem chyba osiągnęło swoje maksimum, bo ostatnio lecą niedobitki RE: Zmiana nazwy + połączenie FP - xela94 - 07-12-2017 18:17 (06-12-2017 20:56)polskitrader napisał(a): Kupiłem Fanpage 22tys fanów, czy dawno? w październiku mi się udało skończyć zmienianie nazwy teraz niedawno zrobiłem fanpage z konta na 5tys, po 4 tygodniach dopiero mogłem dodać do nazwy fanpage kolejne człony, teraz muszę usunąć imię i nazwisko a później chyba pójdzie na sprzedaż, bo już to co na nim wygenerowałem chyba osiągnęło swoje maksimum, bo ostatnio lecą niedobitki W jaki sposób z konta fb mozna zrobić fp? ;D Nie mogłeś najpierw zmienić imienia i nazwiska na nazwe fp, a później zmienić konto na fanpage? RE: Zmiana nazwy + połączenie FP - xela94 - 07-01-2018 17:50 (01-11-2017 23:02)xela94 napisał(a): Mam FP o tematyce motoryzacyjnej 35k like. Cała operacja zakończyła się powodzeniem Wszystko zrobiłem praktycznie tak samo jak pisałem w pierwszym poście. Zajęło mi to trochę czasu, ponieważ zamieniałem słowo po słowie, a nie całą nazwę od razu. Wszystko ładnie pięknie, ale.... Po połączeniu tych 2 fb zasięg zmalał do śmiesznie małej wartości. Fp posiada na dzień dzisiejszy troche ponad 30k like, a posty mają zasięg 50-200 wyświetleń. Takie wyniki uzyskują fanpagi z 500 like. Miał ktoś podobny problem i umie go rozwiązać? RE: Zmiana nazwy + połączenie FP - legolass97 - 09-01-2018 10:42 Też jestem bardzo ciekaw jak wyglądają zasięgi w takich sytuacjach i dlaczego tak się dzieje. Sam tworzę fanpage firmowy zaczynając od zwykłego konta prywatnego zbierając ludzi zainteresowanych kontentem. I sam nie wiem czy nie tracę czasu i lepiej klasycznie zrobić aby ludzie sami polubili. RE: Zmiana nazwy + połączenie FP - Squnek - 10-01-2018 13:21 Ja ostatnio połączyłem kilka martwych fp w jeden ale wszystkie strony przypisałem do nowo stworzonej strony i zasięgi wydają się znakomite. Na jednym z FP dostałem blokadę na zmianę nazwy i połączenie nie mam pojęcia jak to odblokować 0 odzewu może ktoś coś? RE: Zmiana nazwy + połączenie FP - xela94 - 10-01-2018 20:57 (10-01-2018 13:21)Squnek napisał(a): Ja ostatnio połączyłem kilka martwych fp w jeden ale wszystkie strony przypisałem do nowo stworzonej strony i zasięgi wydają się znakomite. Na jednym z FP dostałem blokadę na zmianę nazwy i połączenie nie mam pojęcia jak to odblokować 0 odzewu może ktoś coś? Wiekszość jak nie wszystkie blokady na fb są czasowe. Wydaje mi się że wystarczy poczekać jakiś czas. Hmmm... Może z czasem zasięg mi wzrośnie. RE: Zmiana nazwy + połączenie FP - vsmortal - 13-01-2018 15:25 https://www.facebook.com/business/resources Wysyłaj maile, ładnie opisz czemu chcesz zmienić i po sprawie, mi zawsze się udawało, nawet jak inna tematyka nazwy była. |