Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kolejny dziennik o opcjach binarnych - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Kolejny dziennik o opcjach binarnych (/Temat-Kolejny-dziennik-o-opcjach-binarnych-151870)

Strony: 1 2 3

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - GERCZAK - 31-10-2017 21:12

(31-10-2017 20:48)wrzochal11 napisał(a):  No to ładnie wychodzisz na tym.
Bo matematycznie (statystycznie) większość pieniędzy musi zostać przegranych Smile

Na statystykę przypada wiele czynników. Gdyby opierać się na jednym to np. co 5 osoba to chińczyk. Jerk2

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - GERCZAK - 02-11-2017 20:55

Co by tu powiedzieć? Mało brakowało i straciłbym depozyt. Z 95$ w trzy dni zjechałem do 18$beka. Obwiniać mogę tylko siebie za brak koncentracji i spokoju. Dziś sprawy mają się tak:

Skuteczność: 71% Idea
Liczba zagrań z zyskiem 10
Liczba zagrań "na zero" 0
Liczba zagrań z stratą 4
Zarobione pieniądze 7,8$
Depozyt 26,15$

Jeszcze dorzucę statystyki z wczoraj:

Skuteczność: 43%
Liczba zagrań z zyskiem 7
Liczba zagrań "na zero" 1
Liczba zagrań z stratą 8
Zarobione pieniądze -12,81
Depozyt ok 18$

Ale mimo wszystko nie poddam się i będę grał dalej aż opanuję tą strategię do perfekcji 2

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - Fr0shArczi - 02-11-2017 21:10

Powodzenia Wink

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - GERCZAK - 03-11-2017 16:07

Skuteczność nie powala ale biorąc pod uwagę ile czasu mi to zajęło(25 min) jest całkiem dobrze.

Skuteczność: 55%

Liczba zagrań z zyskiem 10
Liczba zagrań "na zero" 0
Liczba zagrań z stratą 8
Zarobione pieniądze 7,74$
Depozyt 33,89$

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - xela94 - 07-11-2017 19:36

Jak Ci idzie? Wink

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - Zaperr44 - 08-11-2017 16:55

Nie żebym hejtował, ale pewnie przewalił cały depozyt bo już 3-4 osoba na tym forum prowadząca dziennik z OB ginie bez śladu Big Grin

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - kniew - 08-11-2017 17:01

niestety tak jest, opcje binarne - szczególnie te minutowe, nie wiele mają wspólnego z inwestowaniem. czysta loteria.

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - GERCZAK - 09-11-2017 13:46

Zgodzę się z komentarzem wyżej depozyt przewaliłem z zwykłej chciwości. Od przyszłego tygodnie będę kontynuował dziennik.

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - wrzochal11 - 09-11-2017 20:45

Czyli tak jak pisałem.
Z matematyką niestety ciężko wygrać..

RE: Kolejny dziennik o opcjach binarnych - GERCZAK - 13-11-2017 22:17

Od poniedziałku miałem zacząć ponownie prowadzić dziennik. Wpłaciłem depo na IQ i zacząłem grać. Przewaliłem wszystko w 5 min czyli całe 10$Huh. Po tym doszedłem do wniosku że zagrania na 60 sek oraz PA na interwale 1M to jeden wielki syf. Jednak opcji nie odpuszczą, a nawet więcęj rozwinę to o grę na Forexie (Demo).

Strategia OB
-Strategia to MBS kupiona u niejakiego MATTA. Więc odpada wklejanie screenów z wskaźnikami. Nie jest to żadna reklama czy coś w tym stylu.
-Z 10 wygranych schodzimy do 3-5 dziennie
-Interwał 1M

Strategia Forex
-Głównie będą to zagrania z PA(Inside bary, pinbary itd.)
-Interwał 1D
-Na to zamierzam poświęcać z 30 min dziennie

Dodatkowo ok. godziny lub nie na poszerzanie wiedzy, ale bez szaleństw trzeba się do maturki uczyć.

CELE
-Wypłacić do końca roku 1000zł