Poradnik Jak zarabiać na polecaniu produktów finansowych i nie tylko - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak zarabiać na polecaniu produktów finansowych i nie tylko (/Temat-Jak-zarabiac-na-polecaniu-produktow-finansowych-i-nie-tylko-151753) |
RE: Jak zarabiać na polecaniu produktów finansowych i nie tylko - rachman - 24-10-2017 20:44 @anetaweiner tak, takie promocje są jak perełki Wspomniałem o tym w pkt. 7 poradnika RE: Jak zarabiać na polecaniu produktów finansowych i nie tylko - supercola - 24-10-2017 22:57 U mnie akurat własna strona, oferty typu. perełki z reklamą na fb nie przynosiły zysku.. Jednak konkurencja za duża na promowanie kont bankowych, pożyczek, etc. RE: Jak zarabiać na polecaniu produktów finansowych i nie tylko - rachman - 24-10-2017 23:00 Konkurencja jest faktycznie duża ale większość zależy od naszej pracy i pomysłowości. Grunt to trafić do klienta. Nie każdy fanpage/grupa choćby najliczniejsza da nam wielu klientów. Ważne by nauczyć się trafiać w miejsca lub zwabiać do nas ludzi potencjalnie zainteresowanych daną tematyką/produktem itd. RE: Jak zarabiać na polecaniu produktów finansowych i nie tylko - anetaweiner - 25-10-2017 08:08 Słusznie - konkurencja jest duża bo i rynek jest duży RE: Jak zarabiać na polecaniu produktów finansowych i nie tylko - rachman - 25-10-2017 12:00 O tak, rynek jest duży ale przede wszystkim stawki zachęcające Przez to wielu daje się skusić na wypróbowanie się w tym to raz a dwa wszystkie liczące się firmy/portale bliskie tej branży są nam konkurencją i to najtrudniejszą bo mającą doświadczenie i duże budżety... RE: Jak zarabiać na polecaniu produktów finansowych i nie tylko - anetaweiner - 25-10-2017 12:15 To może lepiej działać razem? Duży może więcej. RE: Jak zarabiać na polecaniu produktów finansowych i nie tylko - Corso - 25-10-2017 14:32 Jak ktoś by był zainteresowany to wykonam dla niego fajną stronę opartą o wordpressa z pożyczkami, kontami bankowymi itd. W zamian za niewielką opłatę. RE: Jak zarabiać na polecaniu produktów finansowych i nie tylko - rachman - 25-10-2017 16:33 @Corso załóż sobie temat w odpowiednim dziale, a nie takie propozycje w temacie poradnika, no weź RE: Jak zarabiać na polecaniu produktów finansowych i nie tylko - adamwkladam - 19-02-2018 11:04 Witam serdecznie i dziękuję autorowi za super poradnik. Ja byłem o krok od dania się wykiwać i założenia 6 kont ... Zacząłem coś działać sam. Mam w związku z tym pytanie. Będzie to na pewno pomocne dla przyszłych osób, które coś będą same działać. Otóż na pierwszy rzut wziąłem chwilówki. Trochę chyba się rozpędziłem za bardzo gdyż wziąłem w czterech firmach minimalne kwoty jakie były wymagane przez program i dostałem decyzje pozytywne we wszystkich przypadkach. Na drugi dzień spróbowałem jeszcze w dwóch innych i obie decyzje negatywne. W związku z tym mam pytanie czy jest sens jeszcze raz próbować za jakiś czas w tych firmach co dostałem odmowę gdy oddam pieniądze za te poprzednie chwilówki? Podejrzewam, że zwyczajnie przesadziłem i stąd te odmowy. Pytanie czy z punktu widzenia ebrookera jakby mi się udało w końcu w tej instytucji co dostałem odmowę to czy jestem nadal jako nowy klient ? W zasadzie tylko się zarejestrowałem i pożyczki nie dostałem. Pozdrawiam wszystkich. RE: Jak zarabiać na polecaniu produktów finansowych i nie tylko - Petrik - 19-02-2018 12:13 @adamwkladam Prowizje za wziętą pożyczke lub zalozenie konta bankowego, lub skorzystanie z jakiejkolwiek oferty, przez Ciebie, przysługuje tylko jednorazowo. Musisz być nowym klientem..twoje dane w archiwum bedą przez 5 lat, wiec nie możesz ponownie wziąć pozyczki aby dostać prowizje...chyba ze wezmiesz ale bez prowizji. Na kazdego innego klienta (NOWEGO) przysluguje jednorazowa pozyczka dzięki czemu mozesz prowizje otrzymac...Inaczej nie ma opcji A to ze wzialeś np w pięciu instytucjach pożyczki i w następnych dwóch Tobie odmówili, może to też byc związane z tym ze jedna z drugą instytucją są w jakiś sposób powiązane lub ze sobą współpracują i nie mogą wtedy tobie zaliczyć tego, nawet jesli jesteś nowym klientem Nie każda kampania zostanie rozliczona w moim przypadku było tak, ze niektóre przesły pozytywnie, ale ebroker tego nie uznał i nie przyznał prowizji..a dlaczego? Albo to jakiś błąd, albo system nie rozpatrzył Pozdro |