![]() |
Nowy rok, nowy ja! :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Nowy rok, nowy ja! :D (/Temat-Nowy-rok-nowy-ja-D-151218) |
RE: Dziennik już na poważnie! 2k/msc w pół roku! - qwertybsk - 23-10-2017 07:57 lepiej postawić sobie duży cel niż mały/przeciętny, a skoro stówka dniówką już padła, wszystko przed Nim ![]() RE: Dziennik już na poważnie! 2k/msc w pół roku! - NeedDolar - 23-10-2017 09:28 Dokładnie ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik już na poważnie! 2k/msc w pół roku! - boss123 - 24-10-2017 09:18 Jedna duperela na stronie może zmienić dzienne zarobki z 5zł na 100zł. Liczy się trochę szczęścia, a poza tym wiedza o marketingu internetowym/psychologii człowieka(klienta): co i jak coś zrobić by zachęcić ludzi do odwiedzania. To tak jak zrobienie pułapki na komary, potrzebnych jest do tego kilka powiązanych ze sobą elementów, jeśli jeden zawiedzie zawiodą wszystkie i żaden komar się do pułapki nie zbliży. Można próbować z butelką (woda, cukier, drożdże) złapie wszystkie owady poza komarami. I o to proszę: https://youtu.be/XaB3Q6Bzwks Mentorzy w jednym paluszku mają psychologię/marketing. Nie ilość pracy się liczy a jej jakość. Można latać za chmarą komarów 24h a wystarczy zrobić dobrze funkcjonujące urządzenie które tą robotę wykona w kilka minut. ___ i tak jak zwykle mój komentarz zostanie usunięty, moderacja z d..y. Co z tego że 90% tematów z tego działu jest do wywalenia bo nie wnosi żadnej wartości merytorycznej i jest sprzed roku+. Lepiej usunąć komentarze osoby która ma coś do powiedzenia, a jeśli ktoś mówi za dużo lepiej żeby nie mówił nic bo jeszcze nas skrytykuje. RE: Dziennik już na poważnie! 2k/msc w pół roku! - YalQus - 29-10-2017 18:29 Witam witam ![]() Cały czas działam i działam ![]() Efekty mojej pracy można zobaczyć na obrazku poniżej ![]() Zarobione w 10dni ![]() Zarobek prawie z automatu na jednej niszy ![]() Także kto tutaj mówi,że się nie da? ![]() ![]() Następna aktualizacja dziennika niebawem (czyli jak będzie mi się chciało ![]() ![]() RE: Dziennik już na poważnie! 2k/msc w pół roku! - jackbriggs - 30-10-2017 15:11 Elegancko, a tak bardzo w Ciebie forumowi guru wątpili haha RE: Dziennik już na poważnie! 2k/msc w pół roku! - YalQus - 30-10-2017 22:08 Witam! Dzisiaj szybkie statystyki ![]() Powoli się uzależniam od tego wszystkiego ![]() ![]() Także efekty widać na załączonym obrazku. Jednakże forumowe "guru" dało mi większego kopa do działania. Dzięki za krytykę ![]() Większe podsumowanie już niebawem ![]() ![]() RE: Dziennik już na poważnie! 2k/msc w pół roku! - lycho - 03-12-2017 14:34 Dobrze idzie, ale dawno nie aktualizowałeś. ;/ RE: Dziennik już na poważnie! 2k/msc w pół roku! - YalQus - 28-12-2017 15:56 PODSUMOWANIE 2017 Długo nie aktualizowałem dziennika. Mało się pozmieniało ale także dostałem wielkiego lenia, poprostu nie chciało mi się zarabiać. W głównej mierze spowodowane było to jakimiś dziwnymi sytuacjami z moim bankiem. Dobra dobra teraz sumki, według mnie mogłem dać z siebie o wiele więcej. 2915,93zł CELE NA 2018 Nauczyć się pozycjonować, zainwestować w krypto ![]() Lisk ma iść na początku wysoko w górę więc wsiadam do wagonika i zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() RE: Dziennik już na poważnie! 2k/msc w pół roku! - hufsmoke - 28-12-2017 16:49 Mentorujesz? ![]() RE: Dziennik już na poważnie! 2k/msc w pół roku! - YalQus - 28-12-2017 16:50 (28-12-2017 16:49)hufsmoke napisał(a): Mentorujesz? Sam połowy rzeczy nie ogarniam a co dopiero mentoring... |