Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Skrill / Paysafecard - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: Skrill (/Forum-Skrill-456)
+---- Wątek: Skrill / Paysafecard (/Temat-Skrill-Paysafecard-150898)

Strony: 1 2 3

RE: Skrill / Paysafecard - kochamkesz - 24-09-2017 18:21

Niestety ale mieszkam na wsi Lol Może tu jest pies pogrzebany... Cały czas pod górkę Sex Najwyżej trzeba będzie PSC używać... Powiedź jeszcze jak to jest wypłatą z bankomatów z kart PSC ?? Bierze 3 % czy min 15zł, a jak więcej wychodzi to wtedy 3 % ??

RE: Skrill / Paysafecard - Martinuss - 27-09-2017 21:59

@[kochamkesz]

Sorki za opóźnienie.

Do kwoty 500zł pobierze 15zł Wink
A jak byś chciał wypłacić 1000zł to dodajesz 3% prowizji czyli 30zł Wink

Być może problemem jest Twoje miejsce zamieszkania Wink

RE: Skrill / Paysafecard - dariuszkow4 - 03-10-2017 18:16

Chciałbym zapytać Was przy okazji . Jeżeli zamówię kartę Skrill i w następnym roku nie zapłacę tych 10 euro to co wtedy ? Po prostu zablokują mi kartę i tyle ? Czy mogę kiedy chcę tak jakby wyłączyć kartę i zostawić aż do kolejnej jej opłaty ?

RE: Skrill / Paysafecard - Martinuss - 03-10-2017 23:51

@[dariuszkow4]

Jeśli wiesz że nie będziesz korzystać to zablokować.
Jeśli na koncie nic nie będzie to przy najbliższym doładowaniu zabiorą 10Euro

RE: Skrill / Paysafecard - Frankslen - 10-10-2017 18:41

Karta skrill wydawana jest na określony czas , moja ma trzy letni okres użytkowania . Jeżeli nie będziesz miał 10 E na koncie , to środki zostaną pobrane przy następnym doładowaniu konta . Istnieje możliwość dezaktywacji karty , wystarczy napisać do supportu . Tutaj masz regulamin użytkowania karty skrill :

http://www.skrill.com/fileadmin/content/pdf/Skrill_Prepaid_MasterCard_Terms_and_Conditions_PL.pdf

Jedna mała rada : pamiętajcie , że konto skrilla może być prowadzone tylko w JEDNEJ walucie , jeżeli założycie je np w dolarach , to później nie można tego zmienić . Nie polecam zakładania konta w złotówkach , ponieważ przy wpłatach np do bukmacherów występują niekorzystne kursy . Lepiej prowadzić konto w USD lub EURO .

RE: Skrill / Paysafecard - kochamkesz - 16-10-2017 16:38

Mam już PSC unlimited. Doładowałem sobie konto za 200zł, zamówiłem kartę i już przyszła Huh Karta została zasilona i mam pytanie kiedy mi zwrócą te 40zł co było w promocji ??

RE: Skrill / Paysafecard - Martinuss - 16-10-2017 21:40

@[kochamkesz]

Jak rozumiem to założyłeś z refa? Wink
W ciągu kilku dni powinni przyznać.

RE: Skrill / Paysafecard - dawidzio226 - 05-12-2017 13:23

Witam. Czy mogę odświeżyć temat? A mianowicie miałbym kilka pytania:

1. Na stronie paysafecard w sekcji "Limity doładowań z my paysafecard do Cyfrowego Portfela Skrill" widnieje informacja o PIN-limit płatności - 120zł. Czy to oznacza, że pinem paysafecard mogę przelać bezpośrednio na konto Skrill tylko 120zł i tylko raz? Czy po krótkim czasie (niech będzie 10min) mogę doładować konto taką samą kwotą?

a) Mam niezweryfikowane konto Skrill, na którym limit tej płatności wynosi 3000zł. Czy do takiej transakcji muszę mieć konto my paysafecard ze statusem "UNLIMITED" z limitem dziennym 4000zł potrzebnym do takiej transakcji? Czy mogę 25 razy przelać pinem po 120zł, nie licząc prowizji od wpłaty?

b) Z płatności w Portfelu Skrill wybrałem zasilenie 300zł, po czym przeniosło mnie na stronę "Płatności z paysafecard" z możliwością wpisania pinu i na razie nie burzy się o 300zł... Nie przeleję przecież w ciemno Smile

2. Jak już wspomniałem mam niezweryfikowane konto Skrill, na którym limity wynoszą: Łącznie co miesiąc PLN 2102.15 (EUR 500.00), Całkowity czas użytkowania PLN 8408.60 (EUR 2000.00).
W sekcji "Limity i weryfikacja" pod limitami widnieją następujące informacje:

"Bez weryfikacji tożsamości możesz wysyłać lub odbierać środki za pomocą rachunku do ustalonej kwoty."
"Weryfikacja tożsamości przeprowadzona zostanie automatycznie i nie wymaga podejmowania żadnych działań."
"Jeśli potrzebne będą dodatkowe informacje, skontaktuje się z Tobą przedstawiciel zespołu obsługi klienta."

Ile może potrwać taka weryfikacja i do jakich limitów mogłyby się zwiększyć kwoty?

Martinuss nie założyłem jeszcze my paysafecard, ale byłem już na stronie, nie z reflinków... Jeśli to Ci pomoże uskrobać jakieś pieniążki chętnie założę z reflinka Smile

To mój pierwszy post na tym forum. Jeżeli zrobiłem coś nie tak, nie dałem jakiegoś plusika za odpowiedź proszę mnie o tym poinformować, dzięki Smile

RE: Skrill / Paysafecard - Kamilmm - 05-12-2017 13:47

Dawidzio napisałem prywatną wiadomość.

RE: Skrill / Paysafecard - dawidzio226 - 07-12-2017 08:38

Ponawiam pytania. Jest tu jeszcze kto na tym forum?