Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Odbierz Świeżaka- SUB SMS - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Odbierz Świeżaka- SUB SMS (/Temat-Odbierz-Swiezaka-SUB-SMS-150544)

Strony: 1 2

RE: Odbierz Świeżaka- SUB SMS - Damian0820 - 03-09-2017 19:02

(03-09-2017 18:35)MoneyMachine napisał(a):  
(03-09-2017 17:48)Damian0820 napisał(a):  Potem bedzie placz, ze matki zrobily pozew zbiorowy i co mi grozi. Xpokerface Tym bardziej, ze te kobiety sa nieobliczalne - wystarczy wejsc i poczytac https://web.facebook.com/BiedronkaCodziennie/ Gosciu obslugujacy fanpage musi chyba na psychotropach leciec.
Ale z tego łatwo można zrobić real content Wink

Mówię o fejk konkursach na zasadzie 'każdy wygrywa, wyślij smsa". Chyba że ktoś będzie wysyłał świeżaki za 30 zł paru setkom osób, które wysłały smsa za 6zł. Jerk2

RE: Odbierz Świeżaka- SUB SMS - mahuzz - 03-09-2017 20:10

Czort tam z tym, że każdy wygrywa. Tak są projektowane LP, a raczej były przed aferą Tongue Gorzej jak faktycznie ktoś zacznie się podszywać pod biedronkę. Taka akcja może się zakończyć nieciekawie Wink

RE: Odbierz Świeżaka- SUB SMS - Gremquen - 03-09-2017 21:42

[Obrazek: wU1QolN4T5qbyo0AKDW_sw.png]

Suby wydają się za proste Big Grin
W internecie działa chyba jakiś gang... gang świeżaków Wink

RE: Odbierz Świeżaka- SUB SMS - makecash - 03-09-2017 22:04

Konkurs jak konkurs na subach. Porownujac to do konkursow typu wygraj iphone, samsung, buty itd. Ktorych pelno w serwisach sub. To gdy ktos wyzej pisal ze za sms 6zl musialby zostac wyslany swiezak za te 3 dychy. To tak samo w tych landing page'ach z telefonami tyle ze wartosc ~x100. Takie samo oszustwo...
Tak tak... Niby ktos tam wygra ten telefon chociaz prawdy sie nie dowiemy ale zalozmy ze tak jest, ale to i tak 1 osoba na nie wiem... 10 tys? Tak samo moznaby kupic swiezaka za 3 dychy lub nawet taniej i dac jednej osobie na np. 100 Smile
Nie wspominajac o programach pod fb typu zmien kolor itd. Bo to juz calkowite oszustwo. Jedynie co nie halo to przy gangu swiezakow podszywanie, uzywanie znaku towaroweho biedry.

RE: Odbierz Świeżaka- SUB SMS - maniek250 - 04-09-2017 01:39

@up Nie no sorry ale programy do zmiany koloru fb działały realnie odsyłały do apki która naprawdę zmieniała kolory Big Grin

RE: Odbierz Świeżaka- SUB SMS - Hoolig4n - 04-09-2017 02:03

@up sprostuję- do rozszerzenia przeglądarki Big Grin

RE: Odbierz Świeżaka- SUB SMS - Komandos - 04-09-2017 08:15

mi sie wydaje ze te maskotki jak inne konkursy to są dla ludzi biednych nie zaradnych życiowo,
Człowiek mało zaradny wierzy w usmiech losu a człowiek zaradny w przyczyny i skutki
znajomu na facebooku ci e szkoły mało inteligentni ciagle udostepniaja wygraj telefon, golebiewski wyprawki szkolne swierzaki itp. masakra juz nawet to nie jst smiszne lecz tragedia polsko gdzie zmierzasz?

RE: Odbierz Świeżaka- SUB SMS - Wojtek574 - 04-09-2017 12:09

Jak widziałem że ktoś z znajomych moich na fb udostpenial jakiś konkurs czy coś to aż żal było mi im pisałem żeby się zapoznali z sub sms. Aż żal patrzeć niby takie mądre niby połączyli studia a wierzą że wygrają mieszkanie albo samochód Pudziana. I to są te osoby zazwyczaj co powtarzają że za darmo nic nie ma.

RE: Odbierz Świeżaka- SUB SMS - karo1919 - 13-09-2017 13:55

Biorąc pod uwagę burzę jaka panuje wokół tematu oraz zawziętość matek polek.. temat przezywa drugą młodość Big Grin