![]() |
Po leadach do celu - dziennik 18latka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Po leadach do celu - dziennik 18latka (/Temat-Po-leadach-do-celu-dziennik-18latka-150513) Strony: 1 2 |
RE: Po leadach do celu - dziennik 18latka - Szalony - 02-09-2017 14:30 "-Strona www z transmisjami sportowymi" - radze uważać bo strona tego typu jest nielegalna ^_^ RE: Po leadach do celu - dziennik 18latka - Bajgel - 02-09-2017 22:27 1. (02.09)
Numeracja w dzienniku będzie polegać tylko na liczbach z tego powodu że nie wiem czy np. codziennie będę wstanie dodawać notatki więc zamiast "dzień 1" wolę "1..2..3.." ![]() ![]() Plany na dziś mogliście zobaczyć w poprzednim poście. Dzisiaj rano gdy wszedłem na forum dostałem aż 6 wiadomości ! : ![]() ![]() -Na instagramie udało mi się wyciągnąć 50 followersów ale nie skupiłem się dzisiaj na tym specjalnie więc spoko ![]() ![]() -Miałem również poprawić złotą niszę ale z racji tego że większość czasu przeznaczyłem na rozmowę z osobami z forum to postanowiłem to przełożyć ale za to rozrzuciłem parę linków tu i ówdzie z tą samą niszą lecz troszkę zmienioną już wcześniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarobek z dzisiaj: 28zł (jeszcze dzisiaj zaktualizuję jeżeli coś wpadnie, liczę na to! ![]() Dzisiaj jeszcze posprawdzam sobie działanie facebooka, czy coś mi się uda ogarnąć ![]() Plany na jutro: -Dalszy rozwój instagrama -Polepszenie aktualnej niszy oraz zdobywanie ruchu -Jeżeli uda mi się dziś obczaić facebook'a to ruszę z fanpagem ![]() -hmm.. wyjdzie w praniu ![]() +dobija mnie myśl o szkole ![]()
Jeżeli coś jeszcze dzisiaj uda mi się dodać to zaktualizuję ![]()
+ przyśpiewka na dziś
![]() RE: Po leadach do celu - dziennik 18latka - Fr0shArczi - 03-09-2017 08:37 Która klasa po wakacjach ? Po leadach do celu - dziennik 18latka - Hybrid1990 - 04-09-2017 22:39 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |