Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Początkujący w temacie zarabiania internetowego - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Początkujący w temacie zarabiania internetowego (/Temat-Poczatkujacy-w-temacie-zarabiania-internetowego-150494)

Strony: 1 2

RE: Początkujący w temacie zarabiania internetowego - Tomson - 09-10-2017 20:06

Tak jak poprzednicy radziłbym się skupić na czymś konkretnym, najlepiej niszowym i w tym być dobrym. No ale oczywiście żebyś wiedział na czym się skupić to musisz popróbować. Powodzenia.

RE: Początkujący w temacie zarabiania internetowego - tettmeier - 17-10-2017 09:29

Nie poddaję się, póki co walczę z ankietami. Coraz lepiej mi to idzie, wpada coraz więcej ankiet bo jestem już na wielu serwisach i powoli też wypłacam kasę z serwisów.

Ostatnio była wypłata z clixsense w wysokości 10.99 $ (37.50 zł) na skrill, wymieniłem ją z użytkownikiem i jest już na moim koncie bankowym. Do kolejnej wypłaty jest 2.53 $, pomogło kilka zmian w uzupełnieniu profilu. Ogólnie idzie mi tam bardzo dobrze bo drugi miesiąc w serwisie a ankiet coraz więcej, także oferuję pomoc nowym użytkownikom.

Poza tym mam już uzbieraną połowę do wypłaty w wysokości 50 zł na panelu studentswatch gdzie jest dużo ankiet.

Niewiele do wypłaty brakuje mi również na panelu opinie.pl (około 1000p.)

Z takich mniej znanych serwisów sporo ankiet też jest w HintWave, a ostatnio liczba zmalała np. w IMAS Online ale mam nadzieję, że to chwilowe.

No i powoli też leci na serwisach takich jak GlobalTestMarket i epanel ale tutaj osiagi są na razie skromne. Pozdrawiam wszystkich.

RE: Początkujący w temacie zarabiania internetowego - dawids7627 - 17-10-2017 11:47

Na opiniach nie dostaje prawie ankiet od wakacji
A mam 8k punktów