Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398)
+--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341)
+--- Wątek: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www (/Temat-Gdzie-za-darmo-wypozycjonowac-swoja-strone-www-150294)

Strony: 1 2

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - ivandzms - 30-08-2017 08:44

Myślałem, że to jakiś troll, ale sprawdziłem inne jego tematy Rolleyes

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - MESWEB - 30-08-2017 09:48

Ja bym próbował w Indiach. Ceny idą w dół niczym Titanic więc niebawem usługi informatyczne będą za darmo. A jak wiadomo w Indiach jest bardzo dużo wykwalifikowanych inżynierów z branży IT. Kiedy z nudów oglądałem kanał na YT z live stream o samiec z Indii. Hindusi robią strony www z wyskakującym monitor o zainfekowaniu komputera i aby go wyczyścić musisz zadzwonić do nich. Więc znudzeni brytole wpadli na pomysł aby z donejtów od widzów pokryć koszta na telefon więc dzwonili do Indii. A Hindusi jak to bywa inteligencją nie grzeszą więc kazali sobie udostępnić zdalny dostęp do komputera w celu odwirusowania oraz wyczyszczenia. I najlepszy był jeden z nich. Otworzył notatnik i pisał w nim komendy o odpisywał tam również komunikaty systemu. A na koniec pracy powiedział że komputer już jest ok i za usługę należy się 200$. Więc myślę że wypozycjonuja Ci stronę w notatniku bez problemu?

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - helix - 03-11-2017 10:18

Dlatego się pytam bo tu na forum nie ma dokładnych informacji na temat pozycjonowania strony w google za darmo a wujek google mnie gryzie.I szukałem i nic a jestem laikiem w tej sprawie. Proszę o pomoc.

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - rachman - 03-11-2017 11:19

(03-11-2017 10:18)helix napisał(a):  Dlatego się pytam bo tu na forum nie ma dokładnych informacji na temat pozycjonowania strony w google za darmo a wujek google mnie gryzie.I szukałem i nic a jestem laikiem w tej sprawie. Proszę o pomoc.
Dziwisz się że nie ma? Bo TAKICH (dokładnych) informacji nie ma. To raz. Dwa - taka wiedza i usługi tanie nie są.
Za darmo to możesz znaleźć ogólne informacje (na forum ich wiele), czasami opisy jakich programów pomocnych przy SEO itd.
Nie ma dokładnych info nigdzie - SEO bazuje na DOMYSŁACH, testach i niczym więcej. NIKT nie zna algorytmów którymi boty są sterowane, do tego te algo są co jakiś czas zmieniane i ulepszane. Wypuszcza się wtedy ogólne informacje jak linkować by se krzywdy nie zrobić.
Jedyną 100% pewną informacją jest to by linkować z wartościowych stron Wink
Dziś jedne metody skuteczne a jutro mogą one szkodzić.

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - dream* - 03-11-2017 12:04

Za darmo to możesz SAM pisać dobre treści na stronę i je optymalizować znając kilka zasad SEO.
Cała reszta niestety kosztuje.

Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - maverick - 03-11-2017 12:34

Nic nie jest za darmo. Pisanie nawet tekstów to czas. Przykładowo kolega przez 8 godzin pisze teksty. Porównając jakby pracowały w jakiejś firmie na etacie, za te 8 godz. zapłacono by mu powiedzmy 300 zł. Nawiązuje do tego, że każdy ma swoją stawkę godzinową mniejszą lub większą. Wiec czy pozycjonowanie czy co innego, nic nie ma za darmo. ;-)

*** piszę z fona ;-)

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - Waldes93 - 05-11-2017 00:50

Zacznij tworzyć ręczne blogi web 2.0 linkując nimi Money Site. One są darmowe.

RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - sebau - 05-11-2017 13:05

darmowych serwisów blogowych na róznych platformach jest około 50, tyle mamy w zenblogu - sporo można na nich zrobić - potrzebny Ci tylko czas i tresci ale nikt za darmo Ci tego nie zrobi. Jeśli Twój czas jest wart 0pln, to dasz rade zrobić to za darmo Wink