Nagrody zamowione z bugiem matematycznym dochodzą ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Nagrody zamowione z bugiem matematycznym dochodzą ! (/Temat-Nagrody-zamowione-z-bugiem-matematycznym-dochodza-15016) Strony: 1 2 |
RE: Nagrody zamowione z bugiem matematycznym dochodzą ! - NaoS - 14-10-2010 17:18 A ja czuje się oszukany... Lockerz nie poinformowało o nowym zabezpieczeniu. Musiałem się cofnąć po wypełnieniu danych, bo nie zapamiętałem równania i nie wygrałem nawet tej 25$. A teraz jeszcze Lockerz nie anulowało nagród osobom, które oszukiwały używając boty :/ Zupełnie abstrakcyjnie nowe zabezpieczenie przyniosło korzyść osobom używających programy do zamawiania nagród, a najbardziej poszkodowani byli uczciwi użytkownicy. RE: Nagrody zamowione z bugiem matematycznym dochodzą ! - Synkretysta - 14-10-2010 17:18 Myślę, że matma się wyświetlała dla tych, którzy powoli przechodzili stronę. Na stronie był skrypt, który miał się uruchomić i nie zdążył się wczytać. Zamawiałem z użyciem java script oraz Greasemonkey, w obu przypadkach miałem matmę. Bo działałem wolno. A przelećcie LRC szybko na teście, bez pauzy na odczyt skryptu - czy się uda. Przecież są już kopie tamtego redemption. Nie mam LRC Pro, nie mogę tego sprawdzić. RE: Nagrody zamowione z bugiem matematycznym dochodzą ! - Yanke$ - 14-10-2010 17:29 O, tak. Popieram NaoSa Osoby, które grały fair play, wolno i ślamazarnie, nie wygrały nic, bo była ta podejrzana matma A cziterkom przysłali nagrody.. Cóż, jak to mówią - do odważnych świat należy. Bądź co bądź, gz! RE: Nagrody zamowione z bugiem matematycznym dochodzą ! - Admin - 14-10-2010 17:58 (14-10-2010 17:18)NaoS napisał(a): A ja czuje się oszukany... w jednej kwesti nie moge sie z Tobą zgodzić - lockerz poinformowalo Ciebie i wszystkich innych o nowych zabezpieczeniach. Dali takie info na hallwayu kilka dni przed jego startem - dlateogo wiele osob nie uzywalo lrc mimo iz je mialo - po prostu sie bali. RE: Nagrody zamowione z bugiem matematycznym dochodzą ! - NaoS - 14-10-2010 19:35 Ale nie napisali na czym będzie polegało to zabezpieczenie. RE: Nagrody zamowione z bugiem matematycznym dochodzą ! - cinexik - 14-10-2010 20:04 @NaoS słyszałeś swoje pytanie? po to nie napisali, by 'uczciwi' uzytkownicy nie mogli oszukiwać. zabezpieczenie to zabezpieczenie RE: Nagrody zamowione z bugiem matematycznym dochodzą ! - Burned - 14-10-2010 20:14 Mi nawet nie wyświetliło się wtedy pole do wpisania wyniku, zamówiłem 50$ i przyszło 22 RE: Nagrody zamowione z bugiem matematycznym dochodzą ! - Nayare - 14-10-2010 20:56 Musiales byc NaoS mega slamaziarny ( bez urazy ), skoro ja muszac sie wrocic do poprzedniego okienka, a wczesniej do innej nagrody zamowilem ipoda nano. Bez uzywania LRC PRO / ER PRO |