![]() |
Droga do 1000 złotych miesięcznie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Droga do 1000 złotych miesięcznie (/Temat-Droga-do-1000-zlotych-miesiecznie-150024) Strony: 1 2 |
RE: Droga do 1000 złotych miesięcznie - matimax - 17-08-2017 19:15 przy obliczeniu coś pomyliłem w excelu, albo policzyłem zlecenia z jednego źródła, bo po tekstach z wczoraj i dzisiaj, do wypłaty mam: [b]465zł/1000[/b, także spora różnica, ale ważne że w tą a nie drugą stronę. Do tysiąca raczej w tym miesiącu nie dojdę, ale w przyszłym mam zamiar wyjść na +, dodatkowo jak będę mieć więcej czasu zapoznam się z smsami premium i linkowaniem. Mam nadzieję na kolejne 200-300zł miesięcznie. RE: Droga do 1000 złotych miesięcznie - matimax - 20-08-2017 17:33 Weekend niestety ten i przyszły będzie słaby, bo nie ma zbyt czasu na pisanie, ani na inne rzeczy, którymi jestem zainteresowany, a nie mogę się temu poświęcić. Na dzień dzisiejszy stan wygląda: 584/1000 zł (+119 zł przez trzy dni). W tym miesiącu nie osiągnę zakładanego celu, ale chciałym podciągnąć jak najwyżej tę kwotę. RE: Droga do 1000 złotych miesięcznie - matimax - 27-08-2017 21:09 Zostało kilka dni do końca miesiąca na co czekam, żeby spróbować jeszcze raz dobić do 1000 zł przez okrągły miesiąc. Na tą chwilę: 768 zł/1000 zł Aby dodać kolejne źródła przypływu dochodu oprócz pisania zainteresowałem się MyPay, przez pierwszy dzień wpadło jedynie 0,32 groszy, chciałbym jednak podciągnąć zarobek z tego programu- jak się da - do około 7-8 zł na dzień. Mam zamiar odnotowywać oddzielnie dochod z MyPay od początku września. Wykupiłem też jakiś czas temu poradnik od Mysc'a, jednak nie mam na tyle czasu, żeby ze wszystkim się zapoznać, mam nadzieję, że w końcu uda mi się coś wcielić w życie z tych poradników. RE: Droga do 1000 złotych miesięcznie - matimax - 31-08-2017 20:40 Niestety, od ostatniej wiadomości nie udało się za dużo podziałać - wynik na koniec miesiąca to 777/1000zł (77.7%). Mam nadzieję poprawić ten wynik w kolejnym miesiącu. Szukam jeszcze kolejnego sposobu na zarobek bez większego wysiłku. Jeśli chodzi o mypay - Stan aktualny to 6.06 zł, nie jest dużo, ale dopiero od wczoraj zacząłem mieć więcej akcji. Jeśli ktoś zaczyna przygodę z MyPayem - tak jak ja - chętnie zaproponuję swojego reflinka - http://www.myearn.com/?ref=331197&subid= Byłaby to niezła motywacja do dalszego próbowania osiągnięcia przyzwoitego zarobku w internecie. |